iOS 8.1 data de lansare stabilita de Apple

ios 8.1 beta 1 - iDevice.ro

  Intr-o miscare surprinzatoare pentru dezvoltatorii de aplicatii si jurnalistii din intreaga lume, compania Apple a lansat in cursul noptii de ieri iOS 8.1 beta 1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, incluzand noul sistem de plati mobile Apple Pay. iOS 8.1 va fi testat in multiple versiuni beta de catre compania Apple, insa cei din Cupertino au stabilit deja data la care vor lansa iOS 8.1 si sistemul Apple Pay, surse din interiorul companiei confirmand ca iOS 8.1 va fi lansat pe 20 octombrie pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Based on multiple sources close to Apple, Bank Innovation has learned that iOS 8.1 will include Apple Pay, and the current expected timetable for the public release is schedule for October 20.

  Practic in urmatoarele trei saptamani Apple va testa iOS 8.1 pentru a se asigura ca sistemul de operare functioneaza corect, iar pe 20 octombrie va lansa noua versiune a sistemului de operare impreuna cu Apple Pay. Exista o mare posibilitate ca iOS 8.1 sa fie lansat impreuna cu OS X Yosemite in respectiva data, asta daca nu cumva atunci Apple va organiza o conferinta de presa pentru a prezenta iPad Air 2, noi modele ale iMac si OS X Yosemite, din noui nainte de a il face disponibil publicului larg.

Articolul precedentiOS 8.1 rezolva problemele Bluetooth ale iPhone si iPad
Articolul următoriPhone 6 IN STOC, il comanzi AZI si il primesti AZI!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.