iOS 8.1 data de lansare stabilita de Apple

ios 8.1 beta 1 - iDevice.ro

  Intr-o miscare surprinzatoare pentru dezvoltatorii de aplicatii si jurnalistii din intreaga lume, compania Apple a lansat in cursul noptii de ieri iOS 8.1 beta 1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, incluzand noul sistem de plati mobile Apple Pay. iOS 8.1 va fi testat in multiple versiuni beta de catre compania Apple, insa cei din Cupertino au stabilit deja data la care vor lansa iOS 8.1 si sistemul Apple Pay, surse din interiorul companiei confirmand ca iOS 8.1 va fi lansat pe 20 octombrie pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Based on multiple sources close to Apple, Bank Innovation has learned that iOS 8.1 will include Apple Pay, and the current expected timetable for the public release is schedule for October 20.

  Practic in urmatoarele trei saptamani Apple va testa iOS 8.1 pentru a se asigura ca sistemul de operare functioneaza corect, iar pe 20 octombrie va lansa noua versiune a sistemului de operare impreuna cu Apple Pay. Exista o mare posibilitate ca iOS 8.1 sa fie lansat impreuna cu OS X Yosemite in respectiva data, asta daca nu cumva atunci Apple va organiza o conferinta de presa pentru a prezenta iPad Air 2, noi modele ale iMac si OS X Yosemite, din noui nainte de a il face disponibil publicului larg.