Tiny Troopers: Alliance – un nou joc interesant produs de catre Chillingo (Video)

   Tiny Troopers este o serie de jocuri lansata de catre compania Chillingo in App Store cu mai bine de doi ani de zile in urma, multiple titluri fiind puse la dispozitia utilizatorilor in aceasta perioada de timp. Seria a fost “imbogatita” astazi cu Tiny Troopers: Alliance, un joc in care voi veti avea posibilitatea de a crea baze militare fortificate pe care le veti putea proteja folosindu-va soldatii.

Join forces to wipe out the competition! Team up with other players to form powerful Alliances and compete in Weekly Wars against players around the globe for top prizes. Build and fortify your base and lead your troopers into epic real-time conflicts. Tactile controls give you full command over your infantry units, vehicles, and air units as you plot and execute lethal assaults in battles.

  Jocul este gandit pentru a functiona excelent si in modul multiplayer, astfel ca puteti colabora cu prietenii vostri pentru a crea aliante puternice si a declara razboi oricaror altor jucatori prezenti pe serverele Chillingo. Jocul permite imbunatatirea tuturor cladirilor si a performantelor armelor, sau a soldatilor, astfel ca veti avea parte de o experienta de joc extrem de interesanta dupa instalarea sa.

Unlock, upgrade, and dispatch everything from grenadiers and gunships to artillery strikes and nuclear missiles as you obliterate bases created by other players, or by the dreaded rogue General Wolf.

  Tiny Troopers: Alliance este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.

Pretul initial:
Nume:
Tiny Troopers: Alliance

Gratuit

s





Developer: Chillingo Ltd
Universala
Categoria: Games


Descriere: Tiny Troopers return for their biggest war yet in Tiny Troopers: Alliance.

This app offers in-app purchases. You may restrict in-app purchasing using your device settings.

Join forces to wipe out the competition! Team up with other players to form power…


Dimensiunea aplicatiei este: 76.2 Mb