Apple Watch iata cand urmeaza sa fie lansat si de ce intarzie aparitia sa pe piata

  Apple Watch este primul smartwatch Apple care urmeaza sa fie lansat pe piata la inceputul anului viitor, iar un zvon aparut in cursul acestei zile ne ofera si primele detalii cu privire la aparitia sa. Conform unei publicatii asiatice, Apple a stabilit un program de lansare pentru Apple Watch conform caruia produsul ar trebui as ajunga pe piata in cursul lunii februarie, cel mai probabil in perioada Valentine’s Day, cei din Cupertino intentionand sa benefncieze de disponibilitatea viitorilor clienti de a cumpara bani.

  Conform aceleiasi surse, compania Apple ar avea probleme in a produce suficient de multe panouri din sticla de safir pentru ecranul Apple Watch, aceasta problema impiedicand-o sa lanseze produsul mai repede pe piata. Separat de problemele privind furnizarea sticlei de safir pentru ecranul Apple Watch, compania Apple are nevoie si de un software imbunatatit pentru versiunea finala a produsului, cel prezentat luna trecuta fiind inca in perioada de testare beta.

  Chiar daca zvonurile aparute acum indica faptul ca Februarie este luna in care Apple Watch isi va face debutul in lumea intreaga, nimeni nu stie sigur daca Apple va onora acest timeframe sau nu.