iPhone 6 vs iPhone 5S vs Samsung Galaxy S5 vs LG G3 vs HTC One M8 – comparatia ecranelor

 

  iPhone 6, iPhone 5S, Samsung Galaxy S5, LG G3 si HTC One M8 sunt cateva dintre cele mai populare smartphone-uri existente pe piata, ele avand totusi ecrane de dimensiuni diferite, dar si cu tehnologii diferite. In aceasta idee, cineva s-a gandit sa compare ecranele celor 5 terminale pentru a vedea care dintre ele este mai bun in diverse situatii si tot ei sustin ca iPhone 6, iPhone 5S si HTC One M8 au cele mai bune ecrane, fiind la egalitate de puncte in teste.

  In ceea ce priveste vizibilitatea in conditii de luminozitate scazuta, terminalul iPhone 6 a fost declarat castigator de catre cei care au realizat testul, iPhone 6 fiind plasat pe pozitia a treia, dupa Samsung Galaxy S5. Mergand mai departe de acuratatea afisarii culorilor, terminalul iPhone 6 castiga detasat, fiind urmat de iPhone 5S, apoi de HTC One M8 la o distanta considerabila, ultimul ramanand Samsung Galaxy S5 cu un punctaj cu 25% mai mic.

  Indiferent care este parerea celor care au testat, ramane sa decideti voi singuri care dintre terminale are ecranul mai bun.