Prima Pagina HTC One M8 iPhone 6 vs iPhone 5S vs Samsung Galaxy S5 vs LG G3...

iPhone 6 vs iPhone 5S vs Samsung Galaxy S5 vs LG G3 vs HTC One M8 – comparatia ecranelor

 

  iPhone 6, iPhone 5S, Samsung Galaxy S5, LG G3 si HTC One M8 sunt cateva dintre cele mai populare smartphone-uri existente pe piata, ele avand totusi ecrane de dimensiuni diferite, dar si cu tehnologii diferite. In aceasta idee, cineva s-a gandit sa compare ecranele celor 5 terminale pentru a vedea care dintre ele este mai bun in diverse situatii si tot ei sustin ca iPhone 6, iPhone 5S si HTC One M8 au cele mai bune ecrane, fiind la egalitate de puncte in teste.

  In ceea ce priveste vizibilitatea in conditii de luminozitate scazuta, terminalul iPhone 6 a fost declarat castigator de catre cei care au realizat testul, iPhone 6 fiind plasat pe pozitia a treia, dupa Samsung Galaxy S5. Mergand mai departe de acuratatea afisarii culorilor, terminalul iPhone 6 castiga detasat, fiind urmat de iPhone 5S, apoi de HTC One M8 la o distanta considerabila, ultimul ramanand Samsung Galaxy S5 cu un punctaj cu 25% mai mic.

  Indiferent care este parerea celor care au testat, ramane sa decideti voi singuri care dintre terminale are ecranul mai bun.

 • bogdan

  hmmm, lg are ecran mai bun iar de poze nu comentez…:)) testele sunt facut ca sa fie… lumea nu cumpara calitatea ci informatia…

 • matei

  Lg g3 si iphone 6

 • Adioff

  Samsung ca de obicei e verde … Eu am testat iPhone 6 ( are un prieten bun ) si sant f multumit de cum arata , se misca , calitate , ecran . De mai mult nu am nevoie !

 • dani

  Ba voi chiar sunteți nebuni și infestați de apple,când a ieșit nimeni nu era mulțumit acum dintr-o data a devenit cel mai ce la toate capitolele.
  Nu este posibil așa ceva , sunteți demni de mila.

 • ip6

  Poate s a mai scris pe acest site, nu am urmarit in f zi, imi puteti spune cine produce ecranele iph6 si 6 ?

 • ip6

  Si 6 plus, vad ca nu ma lasa cu semne

 • laur

  Mda, calitate maxima, ce sa zic. Intr-un Store din Roma la nici 2 zile dupa ce a fost expus
  http://postimg.org/image/t1wh2k631/full/
  http://postimg.org/image/sag4o6ldt/full/

 • Mihai

  In ceea ce priveste vizibilitatea in conditii de luminozitate scazuta, terminalul iPhone 6 a fost declarat castigator de catre cei care au realizat testul, iPhone 6 fiind plasat pe pozitia a treia, dupa Samsung Galaxy S5.

  Cred ca e o greseala pe undeva ca nu inteleg nimic. Ori e castigator ori e al 3 lea

 • EuGeorge

  @Mihai, :))),desii se afla pe locul 3,este declarat castigator pt ca Iphone :))

  In imaginea dinaintea celei cu plaja,dc e Htc mai presus decat Lg sau Samsung,ca abia se vede cv pe el :)))

  Si care e faza cu acel layer verde aplicat peste pozele de la Samsung :)) Intradevar Samsung mereu a saturat pozele,dar astea mi se par exagerate :)) oamenii sau cainii aia par veniti de pe Marte