Samsung Galaxy Note 4 dezamageste intr-un nou benchmark


Zilele trecute v-am prezentat primele teste de performanta pentru Samsung Galaxy Note 4 si noul smartphone Samsung nu reusea sa depaseasca iPad Air sau iPhone 5S in unele teste sintetice. Astazi avem un nou test de performanta pentru Samsung Galaxy Note 4 cu procesor octa-core si placa grafica Mali T760, iar din pacate dispozitivul coreenilor are performante grafice inferioare atat iPhone 5S, cat si iPhone 6 sau iPhone 6 Plus.

  Observati in imaginea de mai sus ca pana si Samsung Galaxy S5 are rezultate mai bune decat noul produs al companiei Samsung si asta spune multe despre ceea ce au lansat coreenii acum pe piata. Practic Samsung Galaxy Note 4 are un ecran cu rezolutie 1440 x 2560 pixeli, iar chip-ul grafic folosit in versiunea cu procesor Exynos nu pare sa faca fata chiar atat de bine testelor sintetice, deci performantele in jocuri nu vor fi dintre cele mai bune.

  Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca Samsung Galaxy Note 4 sa nu aiba performante mai bune decat iPhone 5S, insa avem doua teste de performanta care dezvaluie exact acelasi lucru, cel putin pana acum.