Prima Pagina Apple Samsung Galaxy Note 4 – primul test de performanta arata ca este...

Samsung Galaxy Note 4 – primul test de performanta arata ca este aproape egal cu iPhone si iPad

  Samsung Galaxy Note 4 a fost lansat zilele acestea de catre compania Samsung si pentru ca el a ajuns in mainile multor oameni, unii s-au gandit sa-i compare performantele cu cele ale unei game variate de produse, inclusiv iPhone 5S si iPad Air. In primul test, Sunspider, Samsung Galaxy Note 4 are performante egale cu ale iPad Air, si usor mai bine decat ale iPhone 5S, insa diferenta nu este chiar atat de mare precum ar fi trebuit sa fie, avand in vedere hardware-ul sau “superior”.

  Mergand mai departe, veti vedea ca Samsung Galaxy Note 4 are peformante mai slabe si mai bune decat iPhone 5S si iPad Air, sau chiar decat iPad Mini Retina, semn ca Samsung nu s-a ocupat chiar atat de tare sa-i implementeze hardware extraordinar de puternic. Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca Samsung Galaxy Note 4 sa domine toate aceste teste, mai ales produse Apple lansate cu un an de zile in urma, insa iata ca realitatea este complet diferita si el domina, in mare, doar terminalele Android concurente.

  Desigur ca acesta este doar un prim set de teste de performanta pentru Samsung Galaxy Note 4 si ramane de vazut ce vom vedea in altele, insa in baza a ceea ce am vazut pana acum si daca rezultatele se vor pastra, atunci Samsung Galaxy Note 4 nu este mai performant decat iPhone 6 sau iPhone 6 Plus.

 • mircea

  E si normal sa iasa asa, ati citit ce scrie acolo? Single-core rupe iphone, DAR, multicore, o ia pe coaja. Testele sunt intradevar irelevante. Note 4 nu are ce cauta cu ip5s, trebuie sa fie comparat cu ip6 , altfel creste nivelul de irelevanta asupra testului.

 • ric

  hai sa fim seriosi… teste de 3 lei, I6+nu are cum sa se apropie de Note 4 din nici un punct de vedere. lasati-o mai moale. ca sincer ma apuca rasul.

 • @ric: Iti dai seama, daca nu iese bine Note 4, testele sunt proaste :)))

 • unu

  Nu stiu ce rezultate ar scoate iPhone daca ar avea rezolutia lui note 4 . Voi ce spuneti? Are relevanta faptul ca note 4 impinge mai multi pixeli decat iPhone 5s?

 • Acum ii gasiti scuze? Acum 2 zile spuneati ca era cel mai tare si ca o sa rupa tot.

 • Grune

  zaone nush da droizii astia toti sunt la fel de ofticati?si ric si unu sunt la fel daca nu sunt aceeasi persoana:)mai ales ric care spune niste aberatii de tot… zice ca note 4 e nush cum fata de 6+ si el nu stie nici cum se misca nici unu nici altu dar no asa ii romanu daca nam bani decat de lucruri ieftine clar sunt alea cele mai bune:))

 • unu

  @ zaone, nu e nicio scuza :)) E doar o intrebare… Vezi ca iPhone 6 nici nu se afla in top… Care ar fi performanta iDevice-ului la rezolutia Full HD?
  @ Grune, nu sunt ric :))) Sunt “unu”. Zaone, nu poti vedea ip-urile comentatorilor? Nu sunt droid, nu sunt ofticat (ci sunt chiar relaxat), sunt iDevice-ist. Oricum, e ciudat sa fii etichetat imediat ce ai un comentariu care pare sa fie contra curentului… Giiz!

  Zaone, pls lasa comentariul… Simt ca se cuvine replica pentru Grune. Thnx!

 • EuGeorge

  Iphone 6+ are scuza fata de Iphone 6 din cauza la diferenta intre rezolutii :)) dar orice telefon care are o rezulutie mai mare decat Iphone nu are scuza :)) trebuie sa fie clar mai slab decat Iphone :))
  Ala are ecran QHD :)) si il compare cu un ecran de 3 ori mai mic :)) waaau…buna logica asta

 • EuGeorge

  Iphone 6+ are scuza fata de Iphone 6 datorita rezolutiei si diferentelor intre ecrane,dar un alt telefon cu un ecran mai mare si o rezolutie mai mare nu are scuza :)))

 • Marius Constantin

  Ce conteaza rezolutia? Are octa-core, quad-core si nu stiu cati gb de rami, nu ar trebui sa compenseze? Sa ne amintim putin , iphone 5s ce specificati are? :))) Aaaaaa 2012 ? Daca iphone 5s sau 6 are specificatii de 2012 , atunci note 4 are de 2010.
  Mor droizii de invidie ca si-o ia pe cocoasa note 4 de la 5s , nu de la 6 :))))

 • Pingback: Samsung Galaxy Note 4 dezamageste intr-un nou test de performanta | iDevice.ro()