Samsung Galaxy Note 4 – primul test de performanta arata ca este aproape egal cu iPhone si iPad

  Samsung Galaxy Note 4 a fost lansat zilele acestea de catre compania Samsung si pentru ca el a ajuns in mainile multor oameni, unii s-au gandit sa-i compare performantele cu cele ale unei game variate de produse, inclusiv iPhone 5S si iPad Air. In primul test, Sunspider, Samsung Galaxy Note 4 are performante egale cu ale iPad Air, si usor mai bine decat ale iPhone 5S, insa diferenta nu este chiar atat de mare precum ar fi trebuit sa fie, avand in vedere hardware-ul sau “superior”.

  Mergand mai departe, veti vedea ca Samsung Galaxy Note 4 are peformante mai slabe si mai bune decat iPhone 5S si iPad Air, sau chiar decat iPad Mini Retina, semn ca Samsung nu s-a ocupat chiar atat de tare sa-i implementeze hardware extraordinar de puternic. Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca Samsung Galaxy Note 4 sa domine toate aceste teste, mai ales produse Apple lansate cu un an de zile in urma, insa iata ca realitatea este complet diferita si el domina, in mare, doar terminalele Android concurente.

  Desigur ca acesta este doar un prim set de teste de performanta pentru Samsung Galaxy Note 4 si ramane de vazut ce vom vedea in altele, insa in baza a ceea ce am vazut pana acum si daca rezultatele se vor pastra, atunci Samsung Galaxy Note 4 nu este mai performant decat iPhone 6 sau iPhone 6 Plus.