Prima Pagina aplicatii FACIE – cea mai cumparata aplicatie pentru selfie din App Store Romania

FACIE – cea mai cumparata aplicatie pentru selfie din App Store Romania

2

  FACIE este o aplicatie despre care, probabil, multi dintre voi nu au auzit, insa cu ajutorul sau puteti inregistra selfie-uri, autoportrete, in cateva secunde si le puteti transforma in poze grozave. Aplicatia ocupa prima pozitie in topul celor mai cumparate aplicatii din App Store Romania, deci cateva zeci de persoane au considerat-o interesanta, ceea ce aduce ea inedit fata de alte aplicatii similare este posibilitatea de a aplica o serie de filtre gandite pentru a imbuantati culoarea pielii a ochilor si nu doar atat.

FACIE is a fast and fun way to share exquisite selfies and portraits with the world.  We created a unique collection of powerful filters and tools, entirely designed to bring selfies to perfection in seconds. Mix the magical Face Filters together and achieve the look you want. Apply different combinations of filters for each face in the picture!

  Practic folosind FACIE poti inregistra un selfie si poti face o poza care sa te faca sa arati cu adevarat interesant sau interesanta, totul multumita filtrelor pe care le poti aplica direct din aplicatie. FACIE este disponibila pentru DOWNLOAD in App Store intr-un format compatibil cu iPhone si iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
FACIE

2.69

DESCARCA

Developer: Facie Labs Ltd.
Categoria: Photo & Video


Descriere: Love yourselfie!
Download FACIE now and start sharing perfect selfies in seconds!
Limited Time Offer – 25% OFF!
_______________________________________________________

FACIE is a fast and fun way to shar…


Dimensiunea aplicatiei este: 20.9 Mb