iOS 8.1 lansare si testare beta

  iOS 8.1 beta 1 a fost lansat acum o saptamana de zile de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iar cu ajutorul sau compania Apple incearca sa evite un fiasco similar cu cel generat de iOS 8.0.1. V-am spus noutatile iOS 8.1 beta 1 si ati vazut ca ele nu ofera chiar atat de multe noutati pentru iPhone, iPad si iPod Touch, asa ca nu ne putem astepta la prea multe cand vine vorba de aceasta versiune a sistemului de operare, cel putin pentru Romania.

iOS 8.1 lansare

  Dupa cum v-am spus deja intr-un articol anterior, compania Apple a programat lansarea iOS 8.1 pentru data de 20 octombrie a acestui an, aceasta versiune a iOS urmand a ajunge la utilizatori impreuna cu OS X Yosemite. iOS 8.1 va aduce si sistemul Apple Pay pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, deci va fi lansat sigur in luna octombrie, Apple promitand acest lucru, chiar daca data mentionata pana acum ar putea fi devansata pentru a prelungi perioada de testare.

  Avand in vedere ca iOS 8.1 este testat in versiune beta, ma astept ca iOS 8 beta 2 sa fie lansat la un moment dat in urmataorele doua saptamani de zile, insa nu cred ca vom avea mai mult de atat de la compania Apple.