iPhone 6 vs HTC One M8 – care este mai rapid ? (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=SS7zdH4TLU0&w=400&h=300]

  Ieri v-am spus ca iPhone 6 umileste Samsung Galaxy S5 cand vine vorba de performante si acest lucru a fost demonstrat de un clip video publicat cu alte cateva zile in urma, insa diferenta dintre aceste doua terminale nu se regaseste si in cazul HTC One M8, in toate situatiile. In clipurile video din acest articol puteti vedea o comparatie privind performantele iPhone 6 si HTC One M8, fiecare clip demonstrand punctele forte si slabe ale fiecarui terminal.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=CSMVKdE3SaE&w=400&h=300]

  Practic HTC One M8 fie tine indeaproape pasul cu iPhone 6, fie il intrece in anumite teste, cele doua terminale avand performante, as spune eu, egale in majoritatea cazurilor, lucru care nu se intampla si in cazul Samsung Galaxy S5. Diferenta dintre cele doua terminale Android este data de modificarile facute de catre fiecare producator in parte, Samsung alegand sa aplice o interfata TouchWiz care genereaza un lag mult mai mare decat HTC Sense-ul One M8-ului.

  Acestea fiind spuse, daca veti avea de ales intre HTC One M8 si Samsung Galaxy S5, probabil primul ar fi mai indicat pentru achizitie.