iPhone 6 umileste Samsung Galaxy S5 intr-o varietate de teste de performanta (Video)

  Zilele trecute v-am prezentat un test de performanta in care iPhone 6 umileste HTC One M8 si Samsung Galaxy S5, cel din urma terminal avand parte de cele mai mari probleme in a “tine pasul” cu noul smartphone Apple. Desigur ca foarte multi dintre voi au contestat validitatea acelor rezultate, insa realitatea este ca diferenta in performante intre cele doua terminale exista si ea este in favoarea iPhone 6, dupa cum puteti vedea si in clipurile video din acest articol.

  Desi performantele in aplicatiile ce necesita o conexiune de internet variaza si pot oferi un usor avantaj Samsung Galaxy S5 in putine situatii, aplicatiile care ruleaza direct din terminale se deschid intotdeauna mai rapid pe iPhone 6. Era totusi normal ca noul terminal Apple sa fie mai rapid decat Samsung Galaxy S5 in ceea ce priveste performantele si desi unii sperau ca acest lucru sa nu fie adevarat, ei bine iata ca realitatea este complet diferita.

  Din pacate sistemul TouchWiz genereaza lag in interfata Samsung Galaxy S5 si ofera rezultate slabe pentru dispozitiv, in ciuda faptului ca are hardware similar cu cel al unui laptop, insa asta se intampla cand software-ul este dezvoltat separat de hardware. In final iPhone 6 este mai rapid decat Samsung Galaxy S5 si asta pentru ca Google inca mai are multe de rezolvat in platforma Android.