iPhone 6 umileste Samsung Galaxy S5 si HTC One M8 intr-un test de viteza (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo&w=400&h=380]

  Aseara v-am spus ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au dominat Samsung Galaxy S5 si alte terminale Android in teste sintetice de performanta, iar astazi vine randul sa vedem si o demonstratie clara a acestui lucru. In clipul video de mai sus aveti un speed test facut pentru iPhone 6Samsung Galaxy S5 si HTC One M8, iar terminalul celor de la Apple pur si simplu umileste smartphone-urile Android, de top, ale competitorilor sai directi.

  Pentru test au fost pornite o multitudine de aplicatii si a fost accesata o pagina web, totul in ideea de a vedea cum se descurca terminalele atat cand vine vorba de navigarea pe web, cat si cand vine vorba de accesarea informatiilor stocate in ele. Dupa cum puteti observa, iPhone 6 a rulat totul cu 14 secunde mai repede decat HTC One M8, diferenta fata de Samsung Galaxy S5 fiind de 1 minut, iar acest lucru este extrem de surprinzator.

  Practic iPhone 6 este mult mai rapid decat Samsung Galaxy S5, umilindu-l in acest test, in timp ce HTC One M8 reuseste sa se tina in urma sa, dar nu chiar atat de bine. Partea si mai interesanta a testului este ca iPhone 6 a deschis mult mai repede aplicatiile salvate in memorie, fata de terminalele Android, care au un multitasking adevarat, dar nu chiar atat de bine gandit.