Nexus 6 – performante mai bune ca iPhone 6 in primele teste

  Nexus 6, sau Nexus X “Shamu”, este viitorul smartphone high-end pe care compania Google il va comercializa pe piata, iar astazia vem ocazia de a vizualia un prim set de teste de performanta facute pentru el. Desi in testele single-core pentru procesoare iPhone 6 este mai rapid decat Nexus 6, in testele multi-core situatia este complet diferita aici noul terminal al celor de la Google avand performante cu aproximativ 8% mai bune.

  Nexus 6 are un ecran de 5.92 inch cu rezolutie Quad HD de 1440 X 2560 pixeli, asa ca performantele sale sunt cu adevarat impresionante, deci vorbim despre un hardware puternic si un Android optimizat cum trebuie pentru el. Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 4 si multe alte smartphone-uri Android nu au performante mai bune decat iPhone 6, este interesant de vazut un Nexus 6 care isi intrece inclusiv “fratii” de platforma.

  Deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie lansat Nexus 6 pe piata, insa el se anunta a fi un terminal extrem de interesant cu performante pe masura.