Fara Numar, Fara Numar, Crazy Heliumbooth si Facebook Messenger – top 3 APLICATII GRATUITE in App Store

  App Store-ul este un magazin “volatil” in care ordinea aplicatiilor disponibile pentru iPhone, iPad si iPod Touch se schimba in mod constant, asa ca o aplicatie aflata acum pe primul loc poate ajunge rapid pe locul 10. In aceasta idee, m-am gandit sa va prezint un TOP 3 APLICATII GRATUITE in App Store Romania pentru iDevice-urile noastre si poate asa veti descoperi cate un titlu interesant pe care il puteti incerca in propriile terminale daca aveti nevoie de ceva nou.

TOP 3 APLICATII GRATUITE in App Store Romania

  1. Fara Numar, Fara Numar – aplicatia care se mentine pe primul loc in top de cateva saptamani de zile va permite sa numarati bani pe ritmuri de manele, popularitaea sa fiind un mister pentru mine, avand in vedere ca ea nu are o functionalitate reala ci un pur rol “distractiv”.
  2. Crazy Heliumbooth Free – o aplicatie care va permite sa va inregistrati folosind camera frontala a terminalului vostru si va permite sa va distorsionati atat fata, cat si vocea, pentru a crea un efect extrem de amuzat cu care va veti impresiona si distra prietenii in acelasi timp.
  3. Facebook Messneger – nu cred ca mai are nevoie de vreo descriere aceasta aplicatie, ea fiind cea care ne permite sa purtam conversatii cu prietenii nostri aflati pe reteaua de socializare Facebook, compania americana intentionand inclusiv sa implementeze un sistem de transfer de bani pentru ea in viitor.

  Inainte sa inchei va ofer bonus si aplicatiile aflate pe locurile 4 si 5, ele fiind WhatsApp Messenger(care nu are nevoie de vreo prezentare), cea de-a doua fiind The Flintstones. In cazul The Flintstones voi veti avea rolul de a controla familia celebrului desen animat in urma unui dezastru care a lovit Bedrock, un meteorit distrugand orasul si impunand o reunire a membrilor familiei si o ghidare a lor catre un loc sigur.