iPhone 6 PRET in crestere in Romania

  iPhone 6 PRET pentru vanzare in magazinele din Romania este in crestere in ciuda faptului ca ne apropiem incet, dar sigur, de lansarea oficiala care va avea loc la sfarsitul acestei luni, sau la inceputul lunii viitoare. PRET iPhone 6 la magazinele online din tara noastra a crescut cu 100 – 400 LEI in ultima saptamana si asta pe fondul unui numar tot mai mare de utilizatori interesati sa faca o achizitie, dar si a stocurilor aflate in continua scadere.

iPhone 6 PRET

  Avand in vedere ca un numar tot mai mare de magazine online au terminalul in stoc, ma astept ca iPhone 6 PRET sa ramana constant pana in momentul lansarii oficiale in Romania. Dupa acest punct ma astept ca pretul sa scada cu maxim 200 LEI, in cel mai bun caz, la magazinele online din tara noastra, insa nu va asteptati la altceva deoarece el este oricum disponibil pentru achizitie la o valiare similara cu cea din momentul lansarii de anul trecut, iar in aceasta pagina aveti dovada.

iPhone 6 REVIEW

  Ma astept ca PRET iPhone 6 sa scada in preajma sarbatorilor de iarna si la inceputul anului viitor pe masura ce interesul va fi redus si stocurile vor acoperi cererea de pe piata, asa ca daca asteptati un iPhone 6 PRET MIC, va trebui sa mai aveti rabdare pana atunci.