BLACK FRIDAY 2014 va aduce reduceri pentru iPhone 6 ?

  V-am spus saptamana aceasta ca BLACK FRIDAY 2014 va fi organizat de catre magazinele din Romania pe data de 21 noiembrie, Ziua Recunostintei la americani, insa probabil unele vor fura startul. Ma astept ca pana atunci sa fie organizate si alte promotii pentru diversele produse disponibile in oferta magazinelor, una numita Saptamana reducerilor fiind activa in momentul de fata si oferint REDUCERI de pana la 50% pentru MII de produse in aceasta pagina.

BLACK FRIDAY 2014 REDUCERE iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  Avand in vedere ca BLACK FRIDAY 2014 se anunta a fi cel mai mare eveniment de reduceri al anului in Romania, probabil unii dintre voi sunt interesati sa afle daca vor exista si PROMOTII pentru iPhone 6 sau iPhone 6 Plus. Privind la traditia anilor trecut si avand in vedere stocurile extren de reduse pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cred ca exista sanse mici ca in cadrul BLACK FRIDAY 2014 sa vedem reduceri pentru aceste terminale la vreun magazin online important din Romania.

  Exista posibilitatea ca unele magazine mai putin cunoscute sa ofere reduceri nu foarte mari pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu ocazia BLACK FRIDAY 2014, insa doar daca vor avea suficient de multe terminale in stoc. Anul trecut iPhone 5S a fost disponibil la REDUCERE la unele magazine din tara cu ocazia BLACK FRIDAY, insa anul acesta vorbim despre o cerere mult mai mare pentru cele doua terminale, asa ca magazinele mari vor profita de ocazie pentru a mentine preturile ridicate.