Prima Pagina iPad Cum scapi de jailbreak pentru iPhone sau iPad ?

Cum scapi de jailbreak pentru iPhone sau iPad ?

  Daca aveti jailbreak facut pentru iPhone si iPad si doreati sa scapati de el pentru a vinde terminalul sau pentru a il duce la garantie la magazinul de la care l-ati cumparat, probabil va intrebati cum scot jailbreak din iPhone sau iPad? Raspunsul la intrebare nu este chiar atat de simplu avand in vedere ca procedura de efectuare a unui jailbreak implica modificarea sistemului de operare pentru a rula cod nesemnat si refacerea acestor modificari devine imposibila fara a modifica software-ul.

Cum scot jailbreak din iPhone si iPad ?

  Puteti scoate jailbreak din iPhone si iPad prin doua cai simple: faceti restore terminalului vostru la cea mai recenta versiune a iOS disponibila in iTunes(daca nu aveti iPhone 4 si SHSH salvat pentru a putea instala versiunea de iOS pentru care aveti acel fisier), sau puteti face update la cea mai recenta versiune a iOS. In primul caz veti sterge toate datele din terminalele voastre in timpul procedurii de restore, in timp ce in al doilea caz veti instala noua versiune a sistemului de operare fara a pierde date sau fisiere.

  Din pacate programe precum iLexRat sau SemiRestore nu elimina jailbreak-ul din terminale, ci sunt concepute doar pentru a curata sistemul de operare fara a afecta un jailbreak existent, asa ca nu va bazati pe ele. Din pacate rezolvare simpla pentru aceasta “problema” nu exista si nici nu va exista vreodata, iar inainte sa inchei va recomand sa evitati sa folositi optiunea Erase all content and Settings, sau Stergeti continut si configurari, cand aveti jailbreak deoarece terminalul vostru va necesita restore dupa utilizarea sa si detalii gasiti in acest articol.

  Daca aveti alte intrebari, le astept in sectiunea de comentarii.

 • User

  Nu ati scris nimic concret in acest articol.

 • Ce vrei mai concret de atât? Faci restore sau update cu iTunes.

 • Moro

  Corect. Restore a mers tot timpul. Lam facut din DFU mode si nu a dat gres de cand aveam jailbreak pe ios 4.

 • adrian

  Se poate face restore la aceeasi versiune de ios fara a face update? (Am inteles ca se descarca ispw si la restore se tine apasat pe shift restore) dupa care ai acelasi ios fara sa fie upgradat la ultima versiune

 • @adrian: Cine a scris asta merita batut asa putin. Nu poti face asa ceva, o sa-ti dea eroare iTunes, iar daca nu-ti baga terminalul in Recovery Mode iesi bine, daca ti-l baga trebuie sa faci update la cea mai recenta versiune.

 • grune

  totusi merge dat rr si sa ramana ios respectiv sau baga ultima?

 • @grune: Ce am scris eu in articol ?

 • pintea

  salut, am un ipod 3, si este facut jailbrake, dar imi apare o iconita, un cap de schelet, si apare ca incarca, si la un moment dat se blocheaza, si dupaia iara apare marul si iara capul ala. ce trebuie sa-i fac sa pot sa il fac cum era inainte, si sa pot umbla pe el?