iOS 8.1 va bloca un bug folosit pentru a aduce o functionalitate grozava pe iPhone si iPad

  Timp de mai bine de un an de zile iOS a avut un bug care permitea oricui sa modifice data sistemului de operare pentru a instala emulatoare de jocuri, de aproape orice tip, fara a face jailbreak propriului terminal. Bugul avea la baza schimbarea datei pentru a putea instala un certificat de dezvoltator expirat care permitea in continuare instalarea unuor emulatoare de jocuri fara a avea jailbreak, insa compania Apple a blocat aceasta functionalitate.

  Se pare ca in iOS 8.1 bugul nu mai exista si modificarea datei la una anterioara celei in care ne aflam nu permite in continuare instalarea certificatului expirat necesar pentru utilizarea emulatoarelor de jocuri. Nimeni nu stie daca modificarea este una permanenta sau va fi inlaturata pana in momentul lansarii oficiale a iOS 8.1, insa Apple va dezamagi multi posesori de iDevice-uri cu acest update si probabil multi vor evita sa il instaleze.

  Lansarea iOS 8.1 ar putea avea loc pe 20 octombrie, iar pana atunci puteti afla in acest articol cum poate fi instalat un emulator de jocuri fara jailbreak.