iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu beneficiaza inca de GARANTIE in Romania

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au fost lansate oficial in Romania si nici nu vor fi lansate pana la sfarsitul acestei luni, asa ca toate terminalele vandute acum in tara, chiar si de catre magazinele online, sunt cumparate din afara Romaniei. Majoritatea dintre ele sunt aduse din SUA, avand in vedere ca exista compatibilitate 4G in Romania, insa niciunul dintre ele nu beneficiaza deocamdta de garantie Apple in Romania la service-urile autorizate.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus GARANTIE Romania

  Discutand cu service-urile autorizate Apple din Romania am aflat ca in momentul de fata iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu pot fi primite in garantie pentru reparatii facute in baza sa. Interdictia este una temporara si urmeaza sa fie ridicata in momentul in care va avea loc lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, atunci inclusiv terminalele cumparate din afara tarii vor fi primite in baza numarului de serie, si probabil a unei chitante, in service.

  Exista o mare probabilitate ca inclusiv terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus cumparate in SUA sa beneficieze de service in garantie in Romania, insa deocamdata nu trebuie sa va bazati pe acest lucru. Pana una, alta, am observat ca magazinele online care vand iPhone 6 si iPhone 6 Plus ofera garantie la service-uri terte, dar unitatile vor fi primite si in service-urile autorizate dupa lansarea oficiala iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania.

  Terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus cumparate de la magazinele online din Romania vor avea garantie la service-urile acelor magazine sau la service-urile terte, in timp ce terminalele cumparate din afara Romaniei, de la Apple Store sau persoane terte, vor fi primite in service-urile autorizate Apple de aici abia dupa lansarea oficiala din Romania.