Prima Pagina aplicatii GBA4iOS revine in ciuda tentativelor Nintendo de a il face uitat

GBA4iOS revine in ciuda tentativelor Nintendo de a il face uitat

  GBA4iOS este un emulator Game Boy pentru platforma iOS, el fiind lansat cu doar doua luni de zile in urma, viata sa fiind scurta din cauza unei cereri formulate de Nintendo pentru retragerea sa. Producatorul de console si jocuri nu era chiar atat de multumit de faptul ca acest emulator continea un link catre un website ce permitea descarcarea de jocuri piratate, asa ca a cerut retragerea sa, lucru care s-a si intamplat.

This web site hosts a downloadable mobile application for iOS that provides users with access to unauthorized and illegal copies of Nintendo’s copyright-protected video games in violation of Nintendo’s exclusive rights.

  Desi dezvoltatorul sau l-a retras de pe propriul website in baza acestei cereri, jocul este acum din nou disponibil pentru download pentru toti cei interesati, link-ul catre website-ul cu jocuri piratate fiind modificat. In locul sau se afla un link catre o cautare Google ce afiseaza lista de website-uri un de sunt disponibile jocuri piratate, asa ca Nintendo nu a castigat absolut nimic in urma acestei batalii.

  Pentru a instala GBA4iOS trebuie sa accesati acest website din propriul iDevice.

  • BogdanB

    Nu reuseste instalarea…functioneaza doar pe terminale cu jailbreak?

  • Cristi Marian

    Functioneaza, dar trebuie setata data telefonului inainte de instalare pe 18.02.2014. Cel putin eu asa am reusit…

  • Vin

    iOS 6.1.6 fără J.B. , nu merge nici cu modificarea de data specificata…