iOS 8 este evitat de catre utilizatori si Apple confirma acest lucru

  Cu mai bine de o saptamana de zile in urma compania Apple a publicat primele date oficiale privind rata de adoptie a iOS 8, sustinand atunci ca 46% dintre utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch au instalat aceasta versiune a sistemului de operare. Ieri compania Apple a actualizat informatiile cu date culese din App Store pana duminica si confirma faptul ca utilizatorii evita iOS 8, avand in vedere ca doar 1% dintre ei si-au facut curaj pentru fa ce update la noua versiune a sistemului de operare.

  Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, iOS 7 si iOS 8 sunt la egalitate in ceea ce priveste rata de adoptie in randul posesorilor de iPhone, iPad si iPod Touch, ambele avand un procent de 47%. Desi anul trecut iOS 7 a fost instalat in mult mai multe iDevice-uri, in ciuda plangerilor constante ale utilizatorilor, se pare ca anul acesta iOS 8 nu are aceeasi forta de convingere in randul celor care detin un terminal mobil produs de catre compania Apple.

  Din pacate pentru Apple, numeroasele probleme de functionare ale iOS 8 par sa tina lumea departe de el, insa poate iOS 8.1 le va rezolva si creste rata de adoptie.