iOS 8 – de ce evita utilizatorii sa faca update ?

  Rata de adoptie a iOS 8 stagneaza, compania Apple dezvaluind ca in doua saptamani de zile numarul celor care au instalat aceasta versiune a sistemului de operare a crescut cu numai 1%, cifra fiind infima. Pentru aceasta problema au aparut pe internet o multitudine de teorii, care dintre care mai variate, insa niciuna nu rezolva problema pe care compania Apple o  are in momentul de fata, aceasta fiind ca utilizatorii pur si simplu evita sa instaleze iOS 8 in propriile iPhone, iPad si iPod Touch.

iOS 8 evitat de utilizatori

 

  De la spatiul foarte mare necesar pentru a face update la iOS 8 si pana la faptul ca mai toate website-urile serioase au recomandat utilizatorilor sa nu faca update la aceasta versiune a sistemului de operare, multiple teorii au fost „aruncate” pe internet. Realitatea este ca foarte multi au urmat sfaturile profesionistilor care au testat iOS 8 beta de-a lungul verii si au avut rabdare inainte de a instala iOS 8, apoi numeroasele probleme aparute la alti utilizatori si esecul numit iOS 8.0.1 au speriat persoanele care puteau face update, dar au refuzat sa il mai faca.

  La toate acestea adaugam si faptul ca inca exista multe terminale iPhone 4 active care nu pot face update la iOS 8, acelasi lucru fiind partial valabil pentru iPhone 4S, in cazul acestora utilizatorii evitand distrugerea experientei de utilizare. Adevarul este ca iOS 8, nici macar la iOS 8.0.2, nu merita incercat, insa incepand cu iOS 8.1 lucrurile se vor schimba si va voi vorbi despre asta intr-un articol separat.

Articolul precedentSkype 7 pentru Mac aduce o interfata noua si functii suplimentare
Articolul următorSiri, ospatarita! (Video comic)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.