iOS 8 – de ce evita utilizatorii sa faca update ?

  Rata de adoptie a iOS 8 stagneaza, compania Apple dezvaluind ca in doua saptamani de zile numarul celor care au instalat aceasta versiune a sistemului de operare a crescut cu numai 1%, cifra fiind infima. Pentru aceasta problema au aparut pe internet o multitudine de teorii, care dintre care mai variate, insa niciuna nu rezolva problema pe care compania Apple o  are in momentul de fata, aceasta fiind ca utilizatorii pur si simplu evita sa instaleze iOS 8 in propriile iPhone, iPad si iPod Touch.

iOS 8 evitat de utilizatori

 

  De la spatiul foarte mare necesar pentru a face update la iOS 8 si pana la faptul ca mai toate website-urile serioase au recomandat utilizatorilor sa nu faca update la aceasta versiune a sistemului de operare, multiple teorii au fost “aruncate” pe internet. Realitatea este ca foarte multi au urmat sfaturile profesionistilor care au testat iOS 8 beta de-a lungul verii si au avut rabdare inainte de a instala iOS 8, apoi numeroasele probleme aparute la alti utilizatori si esecul numit iOS 8.0.1 au speriat persoanele care puteau face update, dar au refuzat sa il mai faca.

  La toate acestea adaugam si faptul ca inca exista multe terminale iPhone 4 active care nu pot face update la iOS 8, acelasi lucru fiind partial valabil pentru iPhone 4S, in cazul acestora utilizatorii evitand distrugerea experientei de utilizare. Adevarul este ca iOS 8, nici macar la iOS 8.0.2, nu merita incercat, insa incepand cu iOS 8.1 lucrurile se vor schimba si va voi vorbi despre asta intr-un articol separat.

8 COMENTARII

  1. Salut am facut update la ios 8.0.2 iphone 6 iar acum problema nu mai gaseste retele wifi ..
    Trebuie sa dau un restart si dupa aceea gaseste dar daca inchid si deschid iar nu mai gaseste , naspa .

  2. Asteptam ios 9….e mult dar speram sa aduca ceva mai bun. Anul acesta Apple a mers cam prost la capitolul ios, s-a axat mai mult pe os X

  3. Am facut update cu un 5s in speranta ca voi putea respinge un apel din ecranul blocat fara sa mai apas dublu butonul power si ca voi putea vedea daca cei pe care îi sun sunt in conferință ca sa nu insist

  4. Poate fac si cei de la Apple ca Microsoft si trec de la veriunea IOS 8 la IOS 10 :)))) si abia poate atunci vor readuce experienta de utilizare a lui IOS 5 sau 6.

  5. Pe 5s, cu Ios 8.0.2 nu stiu care e situatia, dar cand redeschid alta aplicatie din telefon, se inchide brusc aplicatia, si iar trebuie sa o redeschid, apoi o alta problema o aveam si de la 8, dar persista si la 8.0.2 Cand dau click pe o poza din librarie, se inchide ciudat si apoi se redeschide .
    Am resetat telefonul de o gramada de ori, si tot asa este.
    N-am idee de ce e asa, am dat update poate se rezolva, dar tot asa arata, voi merge la apple imediat