iOS 8 a fost instalat pe 46% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-uri conform Apple

  Aseara cateva companii care monitorizeaza traficul de internet facut folosind iDevice-uri au raportat faptul ca iOS 8 a fost instalat abia pe 30% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-uri. Ei bine acea cifra este falsa, compania Apple publicand in portalul dedicat dezvoltatorilor informatii privind rata de adoptie a iOS 8 si conform ei, in mai putin de o saptamana de zile iOS 8 a fost instalat pe 46% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-uri.

  Cifra este enorma daca ne gandim la faptul ca iOS 8 a fost lansat cu mai putin de o saptamana de zile in urma si este deja instalat pe aproape jumatate dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile active in intreaga lume. Pentru Apple aceasta este o noua dovada a faptului ca sistemele OTA Update ajuta utilizatorii sa instaleze rapid cele mai nou versiuni ale sistemelor de operare, daca ele sunt oferite simultan pentru toate terminalele.

  Daca sunteti interesati aici gasiti TOATE NOUTATILE iOS 8.

13 COMENTARII

  1. Cei care au iphone 4S stati linistiti. Nu va instalați iOS 8 pana nu aflați ca s-au rezolvat problemele. Daca dați drumul la iOS 8 o sa spuneți ca v-ati luat telefon cu Android. Cand vreți sa apelați sau sa raspundeti la apel veti sesiza întârzieri in preluarea comenzii. Apeși pe tasta de apel apoi astepti exact ca la Android. Camera video? Eșec maxim! Cand puneti pe filmare si mișcați iphone incet nu-i bai dar daca mișcați repede din mana iar telefonul simte ca filmati prea multa mișcare imediat se blochează. Se amesteca culorile pe ecran apoi se blochează. Jumatate din aplicații nu mai pornesc. Nu încercati! Cel mai mare chin l-am avut ca sa revin inapoi la iOS 7.1.2 deoarece nu stiam. ATENTIE MAXIMA daca totusi sunteti caposi si nu înțelegeti. Daca totusi va mananca undeva sa puneti iOS 8 ascultati-ma si nu mai permiteți la iphone sa faca backup pe iCloud sau laptop, calculator sau ce aveti voi. Cand va veti da seama ca am dreptate si veti dori sa reveniri la iOS 7.1.2, dupa ce va veti instala softul va trebui sa faceti upgrade de pe laptop sau iCloud iar daca aveti iOS 8 salvat deja… sănătate mamă! Cu alte cuvinte iOS 8 pe iphone 4S inseamna Samsung Galaxy (întârzieri in acțiuni si răbdare multa)!!! Nu pot crede ca au dat drumul la iOS 8 cu atâtea laturi pe el. Suntem posesori de iphone nu de Android! Sigur… vorbesc pentru cunoscători nu pentru cumpărători.

  2. 46% au instalat Ios8 din care au revenit la IOS 7 16% din ei. Deci tot 30% au instalat noua versiune a sistemului de operare…. Eu pe 5s am ramas si voi ramane pe 7, cel putin pana se rezolva problemele actuale. Zaone ar fi bine sa initiezi un sondaj in acest sens, cred ca ar fi destul de concludent la scara mai mare!

  3. De unde se poate bloca descarcarea automata pe telefon a actualizarilor pt ios? Parca asa era pe la versiunile beta nu? Se putea bloca. Eu nu vreau sa fac downgrade la ios 7.1.2 pt ca aplicatiile pe care le folosesc sunt actualizate si optimizate pt ios 8 iar pe 7.1.2 merg foarte prost. Am fost fortat sa trec la ios8 exact din aceasta cauza. Nu mai vreau sa se descarce actualizarile pe telefonul meu… Nu imi permit luxul asta!! Am ip5 de 16gb si dupa ios 8 am doar 12.7gb utilizabili.

  4. @zaone: mersi. Dar functia asta nu era si inainte de ios8? Eu ma refeream ca nu vreau actualizarile de ios sa se descarce… Cele care ar face update prin OTA cum erau jailbreakul evasion si probabil si pangu care blocau descarcarile de actualizari ios. Adica prefer sa il fac prin itunes daca imi convine… Eventual dupa ce studiez problema si mai intreb in stanga si-n dreapta cum se comporta noua actualizare.

  5. Androidul este super comparativ cu iOS 8. Am iPhone 5s si un samsung s5 si este foarte mare diferența, foarte bun samsungul. Din păcate iPhone involuează, îmbunătățiri minore, iOS 8 o foarte mare dezamagire dar sa nu uitam ca de la iOS 7 lucrurile merg din rău in mai rău.

  6. 46% deja??? Nu pun botu’. Mi se pare exagerata absbosbtia pentru noul iOS, in cit? nici o saptamina… Mai mult ca iOS 8 nu pare a aduce o schimbare majora cum a fost de la iOS6 la iOS7. Si ceva se intimpla cu 4s… a avut probleme si iOS7 pina la update-ul 7.1.1.