Prima Pagina Apple iPad Pro cu OS X este testata de catre Apple

iPad Pro cu OS X este testata de catre Apple

  iPad Pro este o tableta cu ecran de 12.9 inch pe care compania Apple o dezvolta in momentul de fata impreuna cu unii parteneri asiatici si se pare ca ea urmeaza sa contina o surpriza extrem de interesanta. Conform unor surse din cadrul companiilor partenere ale celor de la Apple, compania are in momentul de fata in testare doua prototipuri ale iPad Pro, unul dintre ele avand instalat iOS, in timp ce al doilea are un OS X modificat care contine o multitudine de elemente prezente in iOS.

Sources in the supply chain say that Apple has two 12.9-inch tablet prototypes in development: one is a 2-in-1 device and the other is a regular tablet. However, whether Apple will release both devices to the market or just one, still remains unclear. The device is rumored to be expected to enter mass production in early 2015. The sources pointed out that Apple’s Mac OS 10.10 Yosemite, unveiled at WWDC 2014, showed many features that are very similar to those seen in iOS such as calendar, notification center and phone function.

  Se pare ca OS X Yosemite este folosit ca baza pentru sistemul de operare testat impreuna cu iPad Pro de catre compania Apple, el continand totusi unele elemente ale iOS-ului, iar aici vorbim despre Centrul de Notificari si nu doar atat. Desi compania Apple a negat vehement in trecut faptul ca ar putea lansa o tableta care ruleaza in baza sistemului de operare OS X, asta nu inseamna ca nu are dreptul sa si testeze produse hibrid pe care nu ar urma sa le lanseze totusi pe piata.

  Ca sa fiu sincer, cred ca zvonul este cat se poate de adevarat, insa cred ca sansele ca iPad Pro cu OS X sa fie lansata pe piata sunt extrem de mici.

 • sony

  Miturile lansate de Apple pica unul cate unul .

 • Bogdan

  Pacat…daca ma uit la Surface 3, realizez ca numai un iPad Pro cu OS X i-ar face fata. Eu il voi folosi in mediul bussines si sincer la momentul de fata un iPad Pro doar cu iOS ar fi dezamagitor. Dar la ce primim in ultima vreme de la Apple…!!

 • Srb

  Se pare ca exista un ipad pro in teste care sa ruleze ambele sisteme iOS si OSX

 • Srb

  Dar pt asta trebuie ori sa faca OSX sa mearga pe ARM, ori sa aibe doua procesoare in tableta ceea ce este mai putin probabil

 • Silviu

  bogd@n:
  Ce dar primim de la Apple in ultima vreme??

 • seby

  Nu cred ca la ora actuala surface3 poate fi depașită. E pur si simplu tare. Poate peste un an.
  Sau poate un iPad cu os x …….

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii - 06.10.2014 - 12.10.2014 | iDevice.ro()