Orange TV – Acces la Liga 1 şi 7 luni abonament gratuit

  Orange TV este serviciu de televiziune fixa si mobila oferit de catre operatorul de telefonie mobila Orange Romania, iar in cursul acestei zile el a lansat o noua oferta pentru clientii sai. Mai exact, Orange TV le aduce acum clientilor sau meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii, posturile Look Plus HD si Look TV HD fiind transmise in intregime in calitate HD atat pe televizoarele utilizatorilor, cat si in interfata online a Orange TV, cat si in aplicatia mobila Orange TV Go.

  Cele doua canale au fost incluse gratuit in lista de programe ale Orange TV postul de televiziune Look Plus HD care transmite doar o parte dintre meciurile din Liga 1, restul meciurilor fiind disponibile in postul Look TV HD, acesta trebuind achizitionat impreuna cu o optiune lunara de 2.5€. Pana la sfarsitul lunii octombrie clientii existenti vor avea acces gratuit la ambele canale, urmand ca dupa aceea accesul sa fie restrictionat la cel de-al doilea pana la achizitionare extraoptiunii aferente.

  Detalii suplimentare aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Acces la Liga 1 şi 7 luni abonament gratuit în oferta Orange TV

Bucureşti, 8 octombrie 2014. Orange TV, serviciul de televiziune cu cele mai multe canale HD disponibile pe televizor şi cele mai multe canale multiscreen din România, lansează o nouă ofertă şi le aduce clienţilor săi meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii. Astfel,  portofoliul larg de conţinut al Orange TV include posturile Look Plus HD şi Look TV HD, toţi clienţii având posibilitatea de a urmări meciurile transmise la calitate HD.

Toţi abonaţii Orange TV au în lista lor de canale, fără plata unor taxe adiţionale, Look Plus HD, care transmite o parte din meciurile Ligii 1. Look TV HD, care transmite restul meciurilor, este disponibil prin intermediul unei opțiuni dedicate, cu acelaşi nume, cu 2,5 euro/lună (TVA inclus). Clienții care aleg această opțiune primesc şi 7 GB/lună trafic de internet, pentru a putea urmări Look TV HD și pe smartphone, tabletă sau PC. Opţiunea se poate activa în magazinele Orange, prin apel la 499 sau 0800 ORANGE, precum şi prin SMS la 321 [1], cu unul dintre textele: Liga1, Liga 1, Fotbal, Look TV, LookTV sau Look.

De exemplu, clienţii cu abonamentul Local HD, în valoare de 5 euro, vor putea viziona în continuare meciurile transmise pe Look Plus HD de pe televizor, laptop, tabletă şi smartphone. Dacă activează şi opţiunea Look TV HD, vor putea urmări şi acest canal şi vor plăti în total 7,5 euro (TVA inclus).

Clienţii existenţi au acces la ambele canale, Look Plus HD şi Look TV HD, până la sfârşitul lunii octombrie, urmând ca ulterior Look TV HD să fie disponibil celor care activează opţiunea dedicată. Look Plus HD va rămâne inclus în toate abonamentele Orange TV.

Cei care activează acum un abonament Orange TV pentru 2 ani se vor bucura de 7 luni de gratuitate la abonament [2]. La primul abonament Orange TV pentru 24 de luni, instalarea și activarea sunt gratuite.

Toţi clienţii care vor activa serviciul Orange TV după data de 25 octombrie vor avea acces gratuit în primele 7 zile la Look TV HD, indiferent de abonamentul TV ales. Cei care activează serviciul până pe 25 octombrie inclusiv vor avea acces la acest canal până la finalul lunii.

„Orange TV a fost creat din dorinţa noastră de a le oferi românilor un serviciu de televiziune axat pe calitate şi inovaţie, care să aducă pe piaţă o experienţă multiscreen şi cele mai multe canale HD. Meciurile din Liga 1 sunt de foarte mare interes pentru clienţii noştri şi de aceea ne bucurăm să le avem în oferta noastră. Toţi clienţii Orange TV pot urmări meciurile din cea mai mare competiție de fotbal din România acasă, pe televizor, şi pe dispozitivele mobile, când sunt în mişcare.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Mai multe detalii despre serviciul Orange TV pot fi accesate pe www.orange.ro/tv.