RCS & RDS: Anunturile Asteptate de MULTI Clienti din Romania

RCS & RDS a facut o serie de anunturi care erau asteptate de catre foarte multi clienti din Romania, iata de ce se va putea bucura toata lumea.

RCS & RDS fotbal

RCS & RDS a facut in sfarsit anunturile pe care le-au asteptat extrem de multi clienti din Romania, si vorbim in sfarsit de vesti bune pentru toata lumea, dupa o lunga perioada de nesiguranta. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat in sfarsit ca se extnde gama transmisiunilor pentru partidele de fotbal pentru posturile sale, astfel ca separat de Bundesliga, care se desfasoara de mai bine de o saptamana, vor incepe inclusiv La Liga, Liga 1, sau Premier League.

RCS & RDS transmite meciuri din toate cele 4 competitii, si daca sunteti un fan al fotbalului, cu o lunga asteptare in care n-ati avut ce sa vedeti la televizo, ei bine iata ca vestile bune vin in continuare. Cei de la RCS & RDS vor transmite in format 4K, prin DIGI 4K, meciurile din La Liga si Bundesliga, insa in cazul Premier League si Liga 1 ramanem la formatul 4K, adica tot ceea ce a fost si pana acuma, deci n-ar trebui sa fie cineva suparat de acest lucru.

RCS & RDS: Anunturile Asteptate de MULTI Clienti din Romania

RCS & RDS anunta si un meci important care va avea loc in zilele urmatoare, mai exact partida dintre Real Madrid si Valencia, aceasta urmand a fi transmisa integral prin DIGI 4K. Nu e prima partida care a fost transmisa prin acest post de televiziune, cateva din Bundesliga fiind deasemenea transmise de catre cei de la RCS & RDS prin acelasi post, si totul va continua in perioada urmatoare pentru ca aceste competitii nu vor mai fi oprite de acum incolo.

RCS & RDS are foarte multi fani ai fotbalului printre clienti, iar din moment ce nici in Romania nu se va putea asista la meciuri, va exista cu siguranta interes foarte mare pentru partidele din tara. Liga 1 urmeaza sa inceapa dupa 15 iunie, conform planului care a fost anuntat de catre Guvernul Romaniei, si le veti putea vedea pe toate la posturile de televiziune Digi Sport, detinute de catre RCS & RDS, asa ca urmeaza saptamani interesante.

RCS & RDS isi va extinde numarul de competitii sportive care vor fi transmise in Romania pe masura ce altele vor mai fi pornite, asa ca ramane de vazut ce fel de anunturi vor mai veni.