Cea mai mare reducere pe care am vazut-o pentru iPhone 6

  iPhone 6 este vandut neoficial in Romania de catre o multitudine de magazine online, unele mai mult sau mai putin serioase, insa astazi trebuie sa va arat cea mai mare REDUCERE iPhone 6 pe care am vazut-o in ultima luna. Un magazin online, al carui nume nu va fi mentionat, s-a decis sa ne arate ca este atat de generos incat este capabil sa vanda iPhone 6 cu 1300 LEI REDUCERE fata de pretul initial, desi acesta este dincolo de limitele normalului.

  Cu un pret de vanzare de 4999 LEI pentru iPhone 6, magazinul i-a aplicat o REDUCERE de 1300 LEI pana la valoarea de 3699, aceasta fiind egala sau mai mare cu cea practicata de catre alte magazine online din Romania, care livreaza iPhone 6 in ziua comenzii. Spre exemplu in aceasta pagina si in aceasta pagina gasiti iPhone 6 la pret echivalent sau mai mic, insa fara colosala reducere de 1300 LEI aplicata pentru terminal, desi senzatia nu va fi aceeasi la achizitie.

  Poate ca pretul final vi se pare mare, insa trebuie sa intelegeti aceasta idee: iPhone 6 este vandut neoficial in Romania, este greu de gasit si il cumparati acum ca “first buyers”, deci veti plati un pret premium pentru el, chiar daca diferenta fata de pretul oficial de vanzare va fi de maxim 200 LEI. Cand veti intelege acest lucru si veti intelege ca preturile din SUA nu se aplica in Romania, sau Europa daca tot veni vorba, veti intelege de ce sunt asa cum sunt.

20 COMENTARII

  1. 3699 lei = 840€
    Diferenta intre pretul oficial de vanzare, 700€ = 3090 lei si 3699 lei, nu este de maxim 200 lei, ci de 600 lei, adica o diferenta de peste 100€.
    Nu contest pretul, fiecare cere cat doreste pe produsul sau.

  2. @unixes: Nu, nu pretul oficial de vanzare din Romania, nu cel din Germania, ca nu traiesti in Germania.
    @Tot Eu: Nu stiu daca beneficiaza de garantie aici alea, dar cine merge in UAE ? :))

  3. nu e nimic special. Daca eu anunt ca vand iPhone 6 16GB la 3699 lei, redus de la 5999 lei e OK? Asta e pretul actual din piata, si eMag, Domo si altii il au tot la 3699 lei.

  4. De fapt a fost un troll din partea lui Zaone da nu v-ati prins. Romanu’ cumpara pentru ca are pret redus si nu se uita ca in alta parte costa mai putin :))

  5. am iph 4 si 5s ,greu de aptinut dar mai merge un an de asteptat si sigur vom fi multumiti de urmatorul care va vea o mare diferenta de acesta !!!

  6. In Irak iPhone 6, 64GB, neverlocked sigilat pachet complet costa 850$, undeva la 2.900 Ron. Cam asta-i cred ca un pret corect acum. Am adus unul auriu unui prieten saptamina trecuta. Cred ca in citeva luni, va fi 700-750$ sau pe-acolo.

  7. Nu neaga nimeni ca exista locuri unde e mai ieftin, dar daca n-ai pe nimeni acolo, what the fuck? Ca sa mergi din Romania in spania sau wherever, te costa mai mult de 100 de euro, adica diferenta de pret.

  8. Da de ce nu lași mesajul meu ?!!! Poate vrea cineva sa cumpere mai ieftin si ii ajut eu. De ce ii forțezi sa dea câteva sute de euro in plus?!!!!
    Știu ca nu ești bărbat sa lași mesajul dar m-a întrebam la mișto care e motivul pentru care făci asta.