Prima Pagina Apple Cea mai mare reducere pe care am vazut-o pentru iPhone 6

Cea mai mare reducere pe care am vazut-o pentru iPhone 6

20

  iPhone 6 este vandut neoficial in Romania de catre o multitudine de magazine online, unele mai mult sau mai putin serioase, insa astazi trebuie sa va arat cea mai mare REDUCERE iPhone 6 pe care am vazut-o in ultima luna. Un magazin online, al carui nume nu va fi mentionat, s-a decis sa ne arate ca este atat de generos incat este capabil sa vanda iPhone 6 cu 1300 LEI REDUCERE fata de pretul initial, desi acesta este dincolo de limitele normalului.

  Cu un pret de vanzare de 4999 LEI pentru iPhone 6, magazinul i-a aplicat o REDUCERE de 1300 LEI pana la valoarea de 3699, aceasta fiind egala sau mai mare cu cea practicata de catre alte magazine online din Romania, care livreaza iPhone 6 in ziua comenzii. Spre exemplu in aceasta pagina si in aceasta pagina gasiti iPhone 6 la pret echivalent sau mai mic, insa fara colosala reducere de 1300 LEI aplicata pentru terminal, desi senzatia nu va fi aceeasi la achizitie.

  Poate ca pretul final vi se pare mare, insa trebuie sa intelegeti aceasta idee: iPhone 6 este vandut neoficial in Romania, este greu de gasit si il cumparati acum ca “first buyers”, deci veti plati un pret premium pentru el, chiar daca diferenta fata de pretul oficial de vanzare va fi de maxim 200 LEI. Cand veti intelege acest lucru si veti intelege ca preturile din SUA nu se aplica in Romania, sau Europa daca tot veni vorba, veti intelege de ce sunt asa cum sunt.