iPhone 6 si iPhone 6 Plus – 1 milion de unitati precomandate in DOAR 6 ORE!

UPDATE: LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania va avea loc pe 31 octombrie conform Apple.

  Saptamana trecuta am aflat neoficial ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au inregistrat 5 milioane de precomenzi in doar doua zile in China la trei operatori de telefonie mobila, cifra fiind surprinzatoare, insa ea nu este completa. Apple a deschis astazi oficial propria sesiune de precomenzi, impreuna cu trei operatori de telefonie mobila, pentru cele doua terminale in Apple Store Online China si se pare ca in primele 6 ore de la deschiderea lor a inregistrat nu mai putin de 1 milion de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus de la chinezi.

  Separat de acestea, un website de vanzari de telefoane mobile a anuntat ca a inregistrat 9 milioane de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus inainte ca Apple sa deschida oficial sesiunea sa de precomenzi, cifra fiind colosala. Daca adunam toate aceste cifre, vorbim despre 17 milioane de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus precomandate in China intr-o saptamana de zile, ea fiind impartita egal intre cele doua modele pregatite pentru vanzare de catre compania Apple.

  Problema cu aceste informatii este ca ele sunt incomplete si contradictorii, avand in vedere ca operatorii de telefonie mobila din China acceptau deja precomenzi pentru terminale de saptamana trecuta, iar acum au inregistrat altele. Indiferent care va fi situatia, e putin probabil ca Apple sa anunte cate terminale a vandut in China, dar cererea este foarte mare.

  Intre timp, pana la lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, puteti cumpara terminalele din aceasta pagina.