Prima Pagina aplicatii Facebook ia o decizie surprinzatoare in legatura cu WhatsApp Messenger

Facebook ia o decizie surprinzatoare in legatura cu WhatsApp Messenger

  In cursul acestei saptamani organismele europene antitrust si-au dat oficial acordul privind finalizarea achizitie companiei WhatsApp Messenger de catre Facebook pentru peste 22 de miliarde de dolari(cu 3 miliarde mai mare decat cea initiala). Desi unii se asteptau ca finalizarea procedurii de achizitie a WhatsApp Messenger de catre Facebook sa aiba drept rezultat implementarea de reclame in vederea monetizarii platformei de mesagerie text, cei de la Facebook au anuntat astazi ca nu vor actiona in acest mod in viitor.

  Anuntul a fost facut de catre CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, si el este unul extrem de surprinzator in contextul in care Facebook se foloseste de reclame pentru a genera cea mai mare parte din veniturile sale. Chiar daca Zuckerberg nu a negat faptul ca la un moment data Facebook va monetiza WhatsApp Messenger, deocamdata nu exista planuri pe termen scurt pentru a face acest lucru, asa ca utilizatorii vor fi doar nevoiti sa plateasca abonamentul anual de 1€ pentru a utiliza aplicatia.

 • Cristi Marian

  Ceva vesti despre voIP?

 • AppleForever

  ma astept s-o faca praf si pe asta cat de curand

 • Deleteplz

  abonamentul anual? daca am “licenta” de ani de zile si scrie “lifetime” se va schimba in taxa anuala?!

 • Drewas

  @Deleteplz Nu, va ramane gratuit.

 • Claudiu

  Îmi place cum tratează situația cu lifetime. Nu credeam ca va rămâne lifetime.

 • CLAUDIU DANIEL

  Cei care au descarcat o mai demult( inaunte sa fie atat de cunoscuta si nu o cumparase Facebook si BB era cel mai folosit) ramane pe viata gratis !