Prima Pagina Apple Lansarea iOS 8.1 ar putea avea loc mai devreme decat ne asteptam

Lansarea iOS 8.1 ar putea avea loc mai devreme decat ne asteptam

UPDATE: iOS 8.1 – iata ce aduce nou.

UPDATE 2: iOS 8.1 aduce SMS Relay.

  Un zvon aparut cu multiple saptamani in urma indica faptul ca lansarea iOS 8.1 va avea loc pe data de 20 octombrie, compania Apple urmand a lansa inclusiv serviciul Apple Pay impreuna cu noua versiune a sistemului de operare. Apple a programat deja prezentarea iPad Air 2, OS X Yosemite si iMac Retina pe data de 16 octombrie, iar informatii aparute in cursul noptii trecute indica faptul ca Apple Pay si iOS 8.1 ar putea fi lansate in aceeasi zi pentru noi.

iOS 8.1 LANSARE

  Pentru ca Apple Pay sa poata fi utilizat de catre posesorii de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus este necesar ca iOS 8.1 sa fie deja instalat in aceste dispozitive, deci Apple trebuie sa il ofere public dinainte. Daca, cel putin un retailer american a programat lansarea Apple Pay pentru 18 octombrie, atunci pare clar faptul ca iOS 8.1 trebuie lansat inainte de aceasta data pentru a le permite utilizatorilor sa efectueze plati mobile din propriile terminale.

  In aceasta idee, exista posibilitatea ca iOS 8.1 sa fie lansat pe data de 16 octombrie, adica in ziua conferintei pentru prezentarea iPad Air 2, iar acest lucru este intrutotul posibil. Desigur ca abia joi vom afla ce are Apple pregatit pentru noi, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam pentru a vedea decizia luata de catre cei din Cupertino privind lansarea iOS 8.1.

  Nu uitati ca pe 16 octombrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA

Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


 • HowMakeMac

  … da da si iar vedem conferinta de pe 16 cu intreruperi sau in reluare

 • Nu cred.

 • outsid3r

  Apicatia IDevice contine inca o multime de bug-uri,cum ar fi afisarea in mod eronat a insignelor, repetarea insignelor, iar mutarea de pe wi-fi pe date sau la un alt wi-fi, reia nr de insigne…cel putin asta patesc eu…si e tareeee deranjant….

 • @outsid3r: Putina rabdare.

 • maryo

  Au rezolvat lagul de 2 secunde când răspunzi la telefon?

 • boby67

  @maryo
  Inca nu,dar sper ca pana la versiunea finala sa o rezolve! E chiar enervant !

 • Leon

  mai bubuie bateria dupa 3-4 ore de utilizare? :))

 • yoyoo29

  @zaone ti s a intamplat sa nu ti se roteasca imaginea in safari,poze,..,la iphone 6 ?

 • fred

  @yoyoo29 , un restart rezolva problema ta.

 • yoyoo29

  @fred o rezolva dar apare iar

 • Keyboardriot

  iPhone 6 cu 8.0.2 deseori nu joineaza pe wifi urile cunoscute. Reset network settings nu a rez problema. Vreo sugestie, alta decat restore ?

 • Aurelian

  @Keyboardriot, treci pe Android. Pana acum cel putin, nu am auzit pe nimeni care detine orice marca de telefon care ruleaza Android sa se planga ca nu i se conecteaza smartphone-ul la WIFI, o functie atat de banala. Si mai suntem si in 2014.

 • Aurelian

  Si eu am aceasta problema, pe langa multe altele, atat pe iPhone 5s cat simpe iPad 4. Este din cauza gunoiului asta de ios 8. Astept cu nerabdare Nexus 6.

 • irsp

  @Aurelian am vazut destule persoane ce aveau probleme cu Wi-Fi-ul pe Android, in timp ce in aceeasi situatie cei cu iPhone/iPad nu aveau nicio problema.
  Prin trecerea la Android s-ar putea sa se confrunte cu mai multe probleme decat are acum.

 • Radu

  de asta imi voi vinde iPad 3…. un soft plin de bugs !
  Am Blackberry Q10 cu versiunea de soft pt. BB Passport si se misca impecabil.
  Da sunt faine iphonurile, dar eu prefer un tel. care sa aibe un soft serios si care sa nu dea rateuri cand ti e lumea mai draga !!!