Lansarea iOS 8.1 ar putea avea loc mai devreme decat ne asteptam

UPDATE: iOS 8.1 – iata ce aduce nou.

UPDATE 2: iOS 8.1 aduce SMS Relay.

  Un zvon aparut cu multiple saptamani in urma indica faptul ca lansarea iOS 8.1 va avea loc pe data de 20 octombrie, compania Apple urmand a lansa inclusiv serviciul Apple Pay impreuna cu noua versiune a sistemului de operare. Apple a programat deja prezentarea iPad Air 2, OS X Yosemite si iMac Retina pe data de 16 octombrie, iar informatii aparute in cursul noptii trecute indica faptul ca Apple Pay si iOS 8.1 ar putea fi lansate in aceeasi zi pentru noi.

iOS 8.1 LANSARE

  Pentru ca Apple Pay sa poata fi utilizat de catre posesorii de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus este necesar ca iOS 8.1 sa fie deja instalat in aceste dispozitive, deci Apple trebuie sa il ofere public dinainte. Daca, cel putin un retailer american a programat lansarea Apple Pay pentru 18 octombrie, atunci pare clar faptul ca iOS 8.1 trebuie lansat inainte de aceasta data pentru a le permite utilizatorilor sa efectueze plati mobile din propriile terminale.

  In aceasta idee, exista posibilitatea ca iOS 8.1 sa fie lansat pe data de 16 octombrie, adica in ziua conferintei pentru prezentarea iPad Air 2, iar acest lucru este intrutotul posibil. Desigur ca abia joi vom afla ce are Apple pregatit pentru noi, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam pentru a vedea decizia luata de catre cei din Cupertino privind lansarea iOS 8.1.

  Nu uitati ca pe 16 octombrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.