iPad Air 2 va fi mai subtire decat iPhone 6 Plus, dar nu si decat iPhone 6

  iPad Air 2 va fi lansata de catre compania Apple in cursul acestei saptamani, iar daca zvonurile aparute pana recent pe internet se vor adeveri, atunci iPad Air 2 va fi mai subtire decat iPhone 6 Plus. Conform acestor zvornuri, iPad Air 2 va avea 7mm grosime, fata de iPhone 6 Plus care are 7.1mm grosime, iar desi diferenta este foarte mica, ea denota totusi faptul ca Apple incearca sa subtieze cat poate de mult grosimea produselor sale an dupa an.

  iPhone 6 are o grosime de 6.9 mm si iPad Air 2 nu va fi mai subtire decat el, daca informatiile din zvonuri se vor adeveri, asa ca tableta se va plasa intre cele doua terminale iPhone pe care compania Apple le-a lansat anul acesta. Compania Apple pregateste cateva schimbari interesante pentru desgn-ul iPad Air, iar una dintre ele a permis subtierea profilului tabletei, cei de la Apple luand decizia de a renunta la butonul Mute pozitionat in iPad Air deasupra butoanelor de volum.

  iPad Air 2 va fi prezentata pe 16 octombrie in cadrul unei conferinte Apple.

3 COMENTARII

  1. Butonul mute+motorul vibrator exista pe iphone 6 de 6.9mm Daca renunta la acest buton nu e din cauza grosimii. Poate fac un feature ceva

  2. Si cu spatiu de componente diferit, da, dar gandind la rece nu spatiu ar fi motivul pt renuntare, tinand cont ca in iphone 6 are motor vibrator in plus..
    Ma rog vom vedea