Pret decodare iPhone 4 pentru retele romanesti si straine

 

  Decodare iPhone 4 este una dintre misiunile dificile pe care posesorul unui asemenea terminal o are, avand in vedere ca nu exista cartele de decodare compatibile cu cele mai recente versiuni ale iOS, deci decodarea platita ramane singura optiune. Pret decodare iPhone 4 a scazut constant in ultimii ani pe fondul unei reduceri substantiale a numarului de terminale existente pe piata, asta desi compania Apple a continuat sa vanda dispozitivul pana in toamna acestui an.

Pret iPhone 4 decodare

  Pret iPhone 4 decodare difera de la o retea la alta, astfel ca in retelele in care exista cea mai mare cerere si cei mai multi intermediari pentru decodare exista si preturile cele mai mici. Decodarea iPhone 4 in unele retele din Marea Britanie, de exemplu, poate costa chiar si 50 de LEI, in timp ce pretul pentru decodarea unui iPhone 4 blocat intr-o retea din Austria pretul poate ajunge si pana la 570 de LEI, in functie de operatorul local.

  Avand in vedere ca pret iPhone 4 incepe de la o valoare apropiata de cea a celei mai scumpe decodari, este indicat sa evitati terminalele iPhone 4 codate pentru ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa platiti mai mult pe decodare decat doreati. iPhone 4 este pe cale de disparitie si pretul decodarii iPhone 4 aflate in utilizare va creste in urmatoarele luni, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va cumparati un iPhone 4 blocat acum.

  Daca doriti sa faceti decodare iPhone 4, ei bine in sectiunea DECODARI a forumului iDevice.ro gasiti oameni seriosi care se ocupa cu aceste proceduri.