InternalPhotos iti ofera acces la meniul ascuns de seatari al aplicatiei Poze

  InternalPhotos este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el fiind gandit in ideea de a ne oferi posibilitatea de a accesaun meniu ascuns de setari pentru aplicatia Poze a iOS 7. Dupa cum puteti vedea deja si din imaginea de mai sus, tweak-ul ne ofera acces la o multitudine de optiuni interesante care ne permit sa controlam atat extensia cu care vor fi salvate pozele, cat si modul de afisare al iconitelor acestora, sau rapiditatea cu care facem scroll in aplicatie.

Enable Apple’s internal settings for Photos app. The gear icon is added in the Albums tab page (as seen in screenshot) for the access. Note that the gear icon is only visible in the Albums tab of Photos app.

  Dupa instalare tweak-ul va afisa in sectiunea de albume a aplicatiei Poze o iconita specifica pozitionata in partea dreapta sus, iar accesarea sa ne va ajuta sa vizualizam optiunile disponibile in acest meniu ascuns de setari. InternalPhotos este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.