iPhone 6 Plus vs DSLR EOS 5D Mark III

  iPhone-urile au fost comparate in repetate randuri cu DSLR-urile disponibile pe piata si de fiecare data produsele companiei americane au pierdut, insa asta nu a oprit un website american sa faca o comparatie noua. Camera iPhone 6 Plus a fost comparata de data aceasta cu un DSLR EOS 5D Mark III, pentru el fiind utilizate obiectivele pe care le puteti vedea in imaginea de mai sus, intregul setup costand nu mai putin de 8000$, daca ar fi sa il cumparati din vreun magazin american.

iPhone 6 Plus vs DSLR

  Cei care au facut testul spun ca iPhone 6 Plus are o camera mai mult decenta care in anumite situatii inregistreaza poze a caror calitate se apropie intr-o buna masura de cea a DSLR-ului folosit pentru teste. Desigur ca pana la urma calitatea imaginilor si oportunitatea de a cumpara un DSLR pentru poze sau a folosi un smartphone ramane la alegerea fiecarui utilizator, iar ceea ce trebuie sa intelegeti toti este ca un smartphone este bun pentru poze de moment, dar nu va inlocui vreodata un DSLR.

  Daca va intrebati de ce sunt facute teste de acest gen, ei bine raspunsul este cat se poate de simplu: pentru a vedea cat de mult evolueaza anual calitatea senzorilor de imagine implementati in smartphone-uri, acestia obtinand de multe ori rezultate mult mai bune decat o multitudine de camere compacte. In toata comparatia de mai jos, poza facuta cu iPhone 6 Plus este intotdeauna prima.