iPad Mini cu ecran Retina 2 va fi prezentata pe 16 octombrie impreuna cu noi accesorii

  Conferinta Apple din 16 septembrie a avut in prim plan iPad Air 2, OS X Yosemite si iMac Retina, insa iata ca atunci vom vedea si iPad Mini cu ecran Retina 2, o tableta despre care nu au aparut in formatii noi in ultima vreme. Lipsa de informatii cu privire la aparitia iPad Mini cu ecran Retina 2 are ca motiv faptul ca Apple nu va modifica prea mult design-ul noii sale tablete, ea urmanda a fi, in cea mai mare parte, identica cu actualul model comercializat pe piata.

iPad Mini cu ecran Retina 2 chip A8X, 2 GB RAM, Touch ID

  Se pare ca in iPad Mini cu ecran Retina 2 Apple urmeaza sa includa doar un senzor Touch ID si noul chip A8X, dar acest din urma update ar putea aduce si 2 GB RAM pentru tableta cu ecran de 7.9 inch. Mai mult decat atat, ea ar putea fi disponibila si intr-o versiune aurie, precum sora sa ai mare, insa ramane sa vedem daca nu cumva Apple a gandit putin diferit lucrurile, avand in vedere popularitatea in scadere a acestor produse.

  Separat de tablete Apple intentioneaza sa lanseze nou carcase Smart Case si huse Smart Cover care au modificari pentru a le face compatibile cu design-ul iPad Air 2.

  Nu uitati ca pe 16 octombrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.