iPad Air 2, iPad Mini cu Ecran Retina 2, OS X Yosemite si iMac Retina vor fi prezentate joi!

  In cazul in care lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania v-a facut sa uitati ca joi Apple urmeaza sa prezinte iPad Air 2, iPad Mini cu Ecran Retina 2, OS X Yosemite si iMac Retina, ei bine acum va readuc aminte acest lucru. Compania americana va transmite LIVE prezentarea noilor sale produse, ea invitand jurnalisti din intreaga lume in campusul sau din Cupertino pentru a le vorbi despre noile produse si pentru a le permite sa le testeze dupa prezentare.

  Conform celor mai recente zvonuri, iPad Air 2 va avea un chip A8X, 2 GB RAM, Touch ID un design usor modificat si cam atat pe partea de noutati importante. iPad Mini cu Ecran Retina 2 in schimb va veni fara modificari substantiale de design, insa va avea acelasi chip A8X cu 2 GB RAM, acelasi Touch ID, ambele tablete urmand a fi disponibile fara un chip NFC, deci sistemul Apple Pay va fi limitat doar in ceea ce priveste platile online.

  Pe 16 octombrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb