Apple iese din tipare cu lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  In cursul zilei de ieri compania Apple a anuntat oficial data de lansare iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania intr-o expansiune care implica 36 de tari de pe glob si o iesire din tipare privind zilele de lansare. Dupa cum veti putea vedea din lista de mai jos, compania Apple a decis ca anul acesta sa lanseze iPhone 6 si iPhone 6 Plus inclusiv in zilele de joi in anumite tari de pe glob, asta in conditiile in care in mod normal doar zilele de vineri erau alese pentru lansarile de produse importante.

  1. Friday, October 17: China, India and Monaco
  2. Thursday, October 23: Israel
  3. Friday, October 24: Czech Republic, French West Indies, Greenland, Malta, Poland, Reunion Island and South Africa
  4. Thursday, October 30: Bahrain and Kuwait
  5. Friday, October 31: Albania, Bosnia, Croatia, Estonia, Greece, Guam, Hungary, Iceland, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macau, Macedonia, Mexico, Moldova, Montenegro, Serbia, South Korea, Romania, Slovakia, Slovenia, Ukraine and Thailand

  Doua dintre cele 5 date de lansare pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus alese de catre compania Apple implica zile de joi, insa niciuna dintre tari nu este extrem de importanta pentru cei din Cupertino. Apple lanseaza produsele importante in zile de vineri pentru a masura un weekend complet de vanzari, insa se pare ca in anumite tari decide sa precipite lansarile fara a oferi vreo explicatie clara pentru acest lucru, insa ea conteaza prea putin, deoarece iesirea din tipare este importanta aici.

  Alegerea unei zile diferite pentru lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus denota faptul ca Apple se schimba in ceea ce priveste strategia sa privind lansarile de produse noi, asa ca vom vedea alte schimbari in curand. Acestea fiind spuse, eu iti recomand sa vezi lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania AICI.

4 COMENTARII

  1. Daca te uiti mai atent, lansarea de joi e in tari predominant musulmane. Pentru ca la ei, wend-ul e vineri si sambata. Duminica e zi de lucru.