Nexus 6 apare in PRIMA IMAGINE de presa

  Nexus 6 este viitorul smartphone pe care compania Google se pregateste sa il lanseze pe piata in viitorul apropiat, iar astazi avem ocazia de a vedea o PRIMA IMAGINE de presa ce va fi publicata oficial in cadrul lansarii. Imaginea vine de la o sursa care in trecut a publicat o multitudine de informatii valide cu privire la o multitudine de produse ce inca nu au fost lansate, asa ca ea este cat se poate de credibila si ne ofera o prima privire clara asupra design-ului pe care il va avea viitorul produs.

Nexus 6 PRIMA IMAGINE

  Se speculeaza ca Nexus 6 urmeaza sa contina un ecran de 5.9 inch cu rezolutie 1440 x 2560 pixeli, un chip Snapdragon 805 si o camera de 13 megapixeli, totul fiind completat de o baterie de aproximativ 3200 mAh. Desi seria Nexus este in general gandita pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma Android, faptul ca terminalele ruleaza un Android pur a atras un numar foarte mare de utilizatori de-a lungul anilor.

  Nexus 6 urmeaza sa fie lansat impreuna cu Android 5.0 L, cel mai probabil in cursul acestei luni.

21 COMENTARII

  1. @Ric iar pe tine ce te face sa crezi ca va matura? N-am mai trecut prin povestea ca dual-urile iPhone > quad/octa Andro? Serios..

  2. @Dark
    Tu ai vazut primele teste cu Nexus 6 vs iPhone 6 ? Nu crezi ca Snapdragon 805 e superior lui A8 ? Poate doar la partea de video sa fie usurel mai bun iPhone-ul .
    Si restul de specificatii sunt superioare la Nexus 6. Iar de pret nu mai vorbim . Iei doua pt pretul unui iPhone .

  3. @Dark sa nu uitam ca va debuta cu Android L in stare pura. Nu il va trage nimic in jos. Inclusiv pe parte video daca vine cu stab opt si senzor de generatie noua va fi peste cele doua modele de iphone.

  4. @AppleForever tu esti papagalul acestui blog si cel mai mare frustrat,mai esti si plictisitor,nu vii niciodata cu argumente,iar asta da dovada ca esti si cam prost…

  5. @Dark, momentan Nexus 5 bate Iphone 6 la multitasking si la rapiditatea cu care deschide aplicatii. Si ghici ce, este vechi de 1 an si de 3 ori mai ieftin.
    Nexus 6, pe langa ca are un ecran de 6″, dar la dimensiune este egal cu Iphone 6+,are un hardware imbunatatit fata de Nexus 5, si nu imbunatatiri gen Iphone care prezinta anual acelasi lucru cu al nume. Pe scurt va lesina Iphone. Sa mai adaugam ca este la jumatate din pretul unui Iphone?

  6. ma bag si eu ca posesor de n7 si n5.produsele apple sunt f faine, sa nu zic exceptionale.Nu compari un n5 cu un iphone 5s ca, calitatea materialelor, aspect,etc.Dar…nu as lua in veci datorita sistemului lor operativ ciudat si pretului absolut enorm,ENORM.Esti baiat de fitze, da 1000e pe un i6 cu 64 de ram.Esti baiat destept iei un super tel cu 300 euro, un n5.peste 3 ani vor fi ambele epave,Ce conteaza ca i6 e din aluminiu frezat, lalala?

  7. Are dreptate vasi eu am un nexus 5 st f mulțumit de el .la iphone singurul avantaj este frumusetea lui .păcat ca nu arata așa si nexus 5 sau 6 dar oricum dau jet pe el,tehnic vorbind ,fraților nexus rulează android pur

  8. In gluma as spune ca seamănă mult cu mouse-ul celor de la Apple :))))) dar serios vorbind cred ca e primul device cu android care poate fi luat in seama fără discuție , mai ales ca rulează android curat si mai vine si cu noul android L.
    Personal m-am hotărât sa iau un iPhone 6 dar prețul Nexus 6 m-a face sa iau si primul android , nu sunt hotărât daca voi lua si Nexus dar e prima data când ceva cu android îmi face cu ochiul.

  9. Incep sa-mi devina simpatici droizii. :))) Daca e asa de prost iphone, de ce nu vinde nexus la nivelul lor. E mai ieftin, mai performant, nu se indoaie… Or fi chiar toti atat de prosti si de orbi de cumpara apple. Nu reuseste google sa-si promoveze “minunatia” ?

  10. @12345,pt ca,exact cum esti si tu,asa sunt multi multi multi altii care sunt fani Iphone. Indiferent ce scoate,indiferent cat de bun ar fi,sau indiferent ce ofera,il cumpara pt ca e Iphone si pt ca e ultimul model. Exact cum umbla cate o moda pe net,cum a fost harlem shake,de toata lumea facea harlem shake,cum a fost si Ice bucket challange,asa este si Iphone,doar o moda.

  11. arata ok smartphone-ul nu pot spune ca e urat cel putin in poza asta. eu sunt de parere ca din 2012-2013 incoace numai putem spune ca tel X e muuult mai bun ca Y, marea majoritate merg se descurca bine. Uni producatori ofera posesorilor design si un feeling bun (ca in majoritatea cazurilor Apple) iar altzi pun MB, GB…etc pentru cei multzi care doresc asa ceva. personal aleg design&feeling

  12. da moda trece vremea se schimba dar ‘fani’ apple raman fideli, asta face o firma sa fie puternica. ce-i care folosesc android, marea majorita, isi cumpara device in functie de GB..etc, design pe multzi nu ii intereseaza prin asta nu spun ca tel cu android sunt urate.

  13. @iTu degeaba ramai fidel Apple daca ei stagneaza si altii progreseaza,eu am avut 3 generatii de iphone(4,4s,5) si sincer m-am saturat de prosteala lor an de an si de banii ceruti de pe ele!

  14. Pai dece nu ar fi cineva fidel cand ex: iMac de aproape 2 ani se misca si azi ca in prima zi, iphone…hmmm la ce il folosesc eu nu am simtzit ca imi lipseste RAM sau vre-un CPU mai puternic, ipad…da ruleaza jocurile bine de ex MC 4 si 5. deci si noi, cei care folosesc apple, ne cumparam produse in functie de necesitate.