Digi Mobil blocheaza abonamentele DIGI Mobil Optim Nelimitat dupa convorbiri lungi ?

  RCS & RDS, compania ce detine reteaua de telefonie mobila DIGI Mobil, a lansat cu doar cateva luni in urma abonamentele DIGI Mobil Optim Nelimitat prin care ofera posibilitatea de a efectua apeluri nelimitate in retea si in strainatate. Desi teoretic un utilizator poate efectua apeluri nelimitate in strainatate, se pare ca DIGI Mobil blocheaza automat abonamentele de telefonie mobila DIGI Mobil Optim Nelimitat in anumite cazuri in care sunt efectuate apeluri telefonice de lunga durata in strainatate, iar mai jos aveti mesajul ce ar fi fost primit de catre un utilizator al iDevice.ro.

DIGI Mobil Optim Nelimitat abonament blocat

  Conform utilizatorului, mesajul ar fi fost trimis dupa efectuarea unui apel de lunga durata in Grecia, tara in care apelurile sunt gratuite si nelimitate, iar abonamentul sau ar fi fost blocat timp de 5 ore de catre DIGI Mobil. Conform mesajului, cei de la DIGI Mobil ar fi fost ingrijorati ca telefonul mobil ar fi fost furat impreuna cu cartela din el si traficul de telefonie mobila ar fi fost mai mare decat valorile normale inregistrate pentru utilizator, asa ca abonamentul ar fi fost blocat.

Stimate client, va informam ca in momentul de fata generati valori mari de trafic la serviciul de telefonie. In cazul in care ati pierdut sim-ul, v-a fost furat, sau nu recunoasteti traficul, avem rugamintea sa ne contactati la urmatorul numar de telefon: 031.400.44.00. Echipa RCS-RDS.

  Daca povestea este adevarata, atunci sunt curios de ce si-ar face DIGI Mobil griji in legatura cu durata apelurilor telefonice efectuate intr-o tara straina din moment ce ele sunt oricum gratuite si nelimitate. In aceasta idee sunt curios daca printre voi exista utilizatori care sa fi primit mesaje similare dupa efectuarea de apeluri telefonice de lunga durata in tari straine folosind un abonament DIGI Mobil Optim Nelimitat.