Telekom lanseaza iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  Lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus a fost anuntata in cursul zilei de ieri de catre compania Apple, ea fiind confirmata mai apoi de catre toti cei trei operatori de telefonie mobila din Romania prin comunicate de presa separate. LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus la TELEKOM Romania a fost prima anuntata in cursul zilei de ieri, operatorul grabindu-se sa vina primul cu vestile despre disponibilitatea viitoarelor produse ale companiei Apple in tara noastra incepand cu data de 31 octombrie.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus la TELEKOM ROMANIA

  Conform informatiilor furnizate de catre TELEKOM Romania in cursul zilei de ieri, iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor putea fi precomandate incepand cu data de 24 octombrie prin intermediul website-ului sau. Precomenzile pentru cele doua produse vor incepe cu o saptamana inainte ca lansarea oficiala iPhone 6 si iPhone 6 Plus sa aiba loc, astfel ca voi va veti putea rezerva una sau mai multe unitati incepand din vinerea de 24 octombrie, ele ptuand fi livrate incepand cu 31 octombrie sau ridicate din magazinel.

PRET iPhone 6 si iPhone 6 Plus la TELEKOM ROMANIA

  Din pacate deocamdata nu se stie pret abonamente iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Telekom Romania, sau la vreun alt operator din tara noastra, dar le vom afla pe data de 24 octombrie, cand va fi initiata sesiunea de precomenzi. Separat de pretul pentru abonamente, in cazul in care veti dori sa cumparati vreunul dintre cele doua terminale la pret standard, cred ca ele vor costa minim 700€, exact cat costa si in Apple Store Germania, de exemplu, dar stocurile vor fi extrem de limitate.

  Partea buna la Telekom Romania este ca indiferent cum veti cumpara un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, il veti primi decodat, acesta fiind singurul operator din tara noastra care vinde terminale fara a le bloca pentru utilizare in alte retele. Acestea fiind spuse, nu uita ca poti sa vezi lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania aici cu toate actualizarile pentru informatiile noi care apar.

UPDATE: Cei de la Telekom au creat o pagina speciala pentru noile produse Apple, permitand inclusiv pre-inregistrarea intr-un newsletter pentru a afla cand va fi publicata oferta pentru terminale.