Apple dezactiveaza o functie a aplicatiei Sanatate din cauza afisarii de rezultate gresite

  Sanatate este o noua aplicatie implementata in iOS 8 de catre compania Apple pentru posesorii de iDevice-uri, ea permitandu-ne sa monitorizam diverse informatii privind starea noastra de sanatate si nu doar atat. Din pacate aplicatia Sanatate are totusi o problema majora in ceea ce priveste masurarea nivelului de glucoza din sange, utilizatori din Australia si Marea Britanie raportand numeroase probleme in ceea ce il priveste, asa ca Apple a decis sa dezactiveze functia printr-un update al iOS.

To prevent confusion in countries where mmol/L is commonly used, we’ll soon release a software update that will temporarily remove the ability to manually enter and view blood glucose values in the Health app while we work on an update to support both units of measurement.

  Problema are la baza modul diferit de masurare a nivelului de glucoza din in diverse tari de pe glob, Apple luand decizia de a dezactiva sistemul pentru a nu genera confuzie in randul utilizatorilor care folosesc aplicatia Sanatate, Health. Avand in vedere ca lansarea iOS 8.1 va avea loc pe data de 20 octombrie, este cat se poate de clar ca Apple va rezolva problema prin aceasta actualizare a sistemului sau de operare, iar daca ati avut probleme cu ea, nu veti avea de asteptat foarte mult pentru a o repara.