iOS 8.1 – iata cand va fi lansat

  iOS 8.1  urmeaza sa fie reprezentat in cursul acestei seri de catre compania Apple in cadrul conferintei pentru prezentarea iPad Air 2, iPad Mini 3, iMac Retina si OS X Yosemite, iar lansarea oficiala este programata pentru data de 20 octombrie. Data a fost initial anuntata de catre unul dintre partenerii Apple care va lansa Apple Pay pe 20 septembrie, impreuna cu iOS 8.1, iar in cursul noptii trecute un nou partener Apple Pay a oferit aceleasi detalii cu privire la sistem.

UPDATE: iOS 8.1 – iata ce aduce nou.

UPDATE 2: iOS 8.1 aduce SMS Relay.

Lansare iOS 8.1

  Multipli parteneri ai companiei Apple sunt pregatiti sa lanseze Apple Pay in 20 octombrie, iar iOS 8.1 este necesar pentru ca sistemul sa functioneze, deoarece in iOS 8.0.2 el nu este deocamdata activ. In aceasta seara Apple va vorbi din nou despre Apple Pay si probabil va face o noua prezentare scurta a sa, iar iOS 8.1 GM ar putea fi disponibil la cateva zeci de minute dupa conferinta pentru a le permite dezvoltatorilor de aplicatii sa testeze noua versiune a sistemului de operare inaintea lansarii iOS 8.1.

  Diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


11 COMENTARII

  1. Am inteles gresit atunci scuzele mele , il asteptam cu nerabdare sa rezolve toate problemele insa data sigura fiind pe 20 sau tot gresit am inteles ?