iPad Air 2 si iPad Mini 3 dezvaluite de Apple intr-o “greseala” de PR

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 au fost confirmate oficial aseara de catre compania Apple, cei din Cupertino publicand “din greseala” un nou ghid de utilizare pentru iOS 8 in iBookStore, prima sa imagine fiind cea de mai sus, in care avem confirmate tabletele, dar si iOS 8.1. Nexus 6 si Nexus 9 au fost prezentate ieri de catre Google cu doar o ora inainte ca Apple sa faca aceasta “mica greseala” in iBookstore, atentia multora fiind directionata catre noile produse Apple in timpul lansarii unor noi produse ale Google.

  Desi compania Apple nu are obiceiul de a actiona intr-un asemenea mod in timpul lansarilor de produse noi ale unui competitor, se pare ca undeca in Cupertino exista putina disperare. Daca inaintea prezentarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus exista foarte mult interes din partea lumii intregi, in cazul iPad Air 2 si iPad Mini 3 interesul este mult, mult mai mic, cele doua noi produse nu atrag atentia unui numar foarte mare de persoane, asa ca Apple actioneaza asa cum poate pentru a ne distrage atentia de la produsele competitorilor.

  Diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb