Prima Pagina accesorii Apple lanseaza noi accesorii Smart Cover si Smart Case pentru iPad Air...

Apple lanseaza noi accesorii Smart Cover si Smart Case pentru iPad Air 2 si iPad Mini 3

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 nu puteau veni fara accesorii dedicate, astfel ca Apple a lansat in Apple Store noi huse Smart Cover si carcase Smart Case pentru cele doua tablete ale sale. Husele Smart Cover pentru iPad Air 2 vor fi compatibile cu tabletele iPad Air si au un pret de pornire de  39€, husele Smart Cover pentru iPad Mini 3 fiind compatibile cu toate cele trei modele ale tabletei, in Apple Store putand fi achizitionate incepand de la acelasi pret de pornire de 39€.

  In ceea ce priveste husa Smart Case pentru iPad Air 2, vorbim despre compatibilitate doar cu noua versiune a tabletei, produsul fiind disponibil la pretulde 79€ cu o gaura suplimentara pentru microfon. Smart Case pentru iPad Mini 3 are un pret de 69€, iar avand in vedere ca design-ul tabletei a ramas neschimbat de doi ani de zile, aceasta carcasa este compatibila cu toate cele trei modele, cele vechi fiind compatibile si cu modelul lansat acum de catre Apple.

  • amfetamin

    Ceea ce era tare pana acum la smartcover-uri,era deschiderea tabletei prin senzorul magnetic inclus in cover,in sensul ca nu mai trebuia sa dai slider to unlock. Acuma il deschizi si pui amprenta.

  • Dan

    @ amfetamin – eu sunt convins că și în cazul TouchID funcționează la fel, cu excepția faptului că odată deschis cover-ul, dacă iPad-ul e protejat prin passcode, va fi necesară amprenta. De altfel, la modelele fără TouchID, SmartCover-ul doar “trezește” iPad-ul, NU îl și deblochează în cazul în care passcode-ul a fost setat. Savvy? 😉

  • dan

    Plus că “senzorul magnetic” cum îl numești tu este de fapt un senzor de câmp magnetic (MFS = magnetic field sensor) și nu se află în cover, ci în interiorul iPad-ului.