Prima Pagina accesorii Apple lanseaza noi accesorii Smart Cover si Smart Case pentru iPad Air...

Apple lanseaza noi accesorii Smart Cover si Smart Case pentru iPad Air 2 si iPad Mini 3

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 nu puteau veni fara accesorii dedicate, astfel ca Apple a lansat in Apple Store noi huse Smart Cover si carcase Smart Case pentru cele doua tablete ale sale. Husele Smart Cover pentru iPad Air 2 vor fi compatibile cu tabletele iPad Air si au un pret de pornire de  39€, husele Smart Cover pentru iPad Mini 3 fiind compatibile cu toate cele trei modele ale tabletei, in Apple Store putand fi achizitionate incepand de la acelasi pret de pornire de 39€.

  In ceea ce priveste husa Smart Case pentru iPad Air 2, vorbim despre compatibilitate doar cu noua versiune a tabletei, produsul fiind disponibil la pretulde 79€ cu o gaura suplimentara pentru microfon. Smart Case pentru iPad Mini 3 are un pret de 69€, iar avand in vedere ca design-ul tabletei a ramas neschimbat de doi ani de zile, aceasta carcasa este compatibila cu toate cele trei modele, cele vechi fiind compatibile si cu modelul lansat acum de catre Apple.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • amfetamin

    Ceea ce era tare pana acum la smartcover-uri,era deschiderea tabletei prin senzorul magnetic inclus in cover,in sensul ca nu mai trebuia sa dai slider to unlock. Acuma il deschizi si pui amprenta.

  • Dan

    @ amfetamin – eu sunt convins că și în cazul TouchID funcționează la fel, cu excepția faptului că odată deschis cover-ul, dacă iPad-ul e protejat prin passcode, va fi necesară amprenta. De altfel, la modelele fără TouchID, SmartCover-ul doar “trezește” iPad-ul, NU îl și deblochează în cazul în care passcode-ul a fost setat. Savvy? 😉

  • dan

    Plus că “senzorul magnetic” cum îl numești tu este de fapt un senzor de câmp magnetic (MFS = magnetic field sensor) și nu se află în cover, ci în interiorul iPad-ului.