Prima Pagina Apple iPad Air 2 vs Nexus 9 vs Galaxy Note 10.1 – comparatia...

iPad Air 2 vs Nexus 9 vs Galaxy Note 10.1 – comparatia specificatiilor

  Prezentata in aceasta seara de catre compania Apple, tableta iPad Air 2 este comparata din punct de vedere al specificatiilor cu Nexus 9 si Samsung Galaxy Note 10.1. Veti observa rapid in aceasta comparatie ca tableta celor de la Apple are specificatii egale sau mai slabe decat cele ale competitoarelor sale directe, atat in ceea ce priveste rezolutia ecranului, cat si in ceea ce priveste hardware-ul, insa lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum par la o prima vedere.

  iPad Air 2 are o camera mai buna, are suport pentru mai multe frecvente LTE, are Touch ID, ofera mai mult spatiu de stocare si are, teoretic, un sistem de operare mai stabil.

 • unu

  iOS nu pare sa fie mai stabil decat Android… S-au dus zilele in care faceam comparatie intre iOS 5 si Android 2.3

 • superdry

  Ios cu 2Gb Ram e ca Android cu 6 ….

 • unu

  @ superdry, poti argumenta? Eu nu am vazut niciun device cu Android pe care sa apara “low memory”, si verzisorii deschid n aplicatii in background, o gramajoara de pagini in Chrome. Cu toate astea, nu par sa aiba probleme cu RAMul.

 • 12345

  @unu ce tab ai ?

 • Mostwanted

  Din propria experiență cu un nexus 7 2013 pot sa spun ca nu am întâmpinat probleme de lag sau performantă… Androidul a evoluat mult când vine vorba de fluiditate și funcționalitate… Sunt curios cum va fi android 5.0 și care vă fi diferența de performanta în real life dintre noul nexus și cel 2013