Mac Mini 2014 a fost complet dezasamblat, îată ce se ascunde în interiorul său (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pPBgOHqdr3Y&w=400&h=300]

  Mac Mini 2014 este unul dintre cele două noi Mac-uri lansate de către compania Apple în cursul acestei luni în Apple Store pentru toți cei interesați să le cumpere, iar astăzi avem ocazia de a vedea ce componente se ascund în interiorul său. Clipul video de mai sus a fost realizat de către cei de la iFixIt care au oferit un scor de reparare de 6 din 10, semn că noul produs al companiei americane nu va fi chir atât de ușor de reparat în cazul în care utilizatorii întâmpină diverse probleme în utilizarea sa.

  V-am spus săptămâna trecută că nu veți putea schimba RAM-ul din Mac Mini 2014 deoarece Apple l-a sudat pe placa logică a noului său produs, restul detaliilor fiind disponibile în clip.

 

6 COMENTARII

  1. Off topic ….scuze zaone ca fac offtopic aici dar vreau sa ma ajuti daca poti…vreau sa achizitionez un ip 5s si un ip 6 din america…merge orice model in romania sau trebuie sa fie un anumit model ? Ex A 1457 ..

  2. Dezamagitor de-a dreptul! Bine ca mi-am cumparat in aug. un mac mini si n-am asteptat dupa fail-ul asta lamentabil al celor de la apple!

  3. Dezamagit sunt si eu.. Am evitat sa cumpar generatia trecuta de Mac Mini din cauza placii video foarte slabe, dar acum nu mai avem nici procesor quad-core puternic si nici Ram detasabil. Nu am de gand sa dau 5000 lei pe un Mini cu performante de acu cativa ani

  4. @chatagra; @zaone stati linistiti prieteni o sa ajunga in curand toti producatorii sa produca conserve cu all in one (l-ai desfacut se duce pe apa sambetei – nanotehnologie de doi bani gauriti) :))