Prima Pagina Apple Mac Mini 2014 a fost complet dezasamblat, îată ce se ascunde în...

Mac Mini 2014 a fost complet dezasamblat, îată ce se ascunde în interiorul său (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pPBgOHqdr3Y&w=400&h=300]

  Mac Mini 2014 este unul dintre cele două noi Mac-uri lansate de către compania Apple în cursul acestei luni în Apple Store pentru toți cei interesați să le cumpere, iar astăzi avem ocazia de a vedea ce componente se ascund în interiorul său. Clipul video de mai sus a fost realizat de către cei de la iFixIt care au oferit un scor de reparare de 6 din 10, semn că noul produs al companiei americane nu va fi chir atât de ușor de reparat în cazul în care utilizatorii întâmpină diverse probleme în utilizarea sa.

  V-am spus săptămâna trecută că nu veți putea schimba RAM-ul din Mac Mini 2014 deoarece Apple l-a sudat pe placa logică a noului său produs, restul detaliilor fiind disponibile în clip.

 

 • se7en

  Off topic ….scuze zaone ca fac offtopic aici dar vreau sa ma ajuti daca poti…vreau sa achizitionez un ip 5s si un ip 6 din america…merge orice model in romania sau trebuie sa fie un anumit model ? Ex A 1457 ..

 • todz

  Dezamagitor de-a dreptul! Bine ca mi-am cumparat in aug. un mac mini si n-am asteptat dupa fail-ul asta lamentabil al celor de la apple!

 • Chatagra

  @zaone daca 6 e un scor “prost” pt repair uita-te la ce scor are ultima tableta surface de la microsoft 😉

 • Ai dreptate, 6 e un scor bun 😉

 • Marius R.

  Dezamagit sunt si eu.. Am evitat sa cumpar generatia trecuta de Mac Mini din cauza placii video foarte slabe, dar acum nu mai avem nici procesor quad-core puternic si nici Ram detasabil. Nu am de gand sa dau 5000 lei pe un Mini cu performante de acu cativa ani

 • venericu

  @chatagra; @zaone stati linistiti prieteni o sa ajunga in curand toti producatorii sa produca conserve cu all in one (l-ai desfacut se duce pe apa sambetei – nanotehnologie de doi bani gauriti) :))