iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate in China, au fost livrate cu Uber

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate in cursul acestei zile in China si India, cele doua smartphone-uri ale companiei Apple fiind primite cu mult calm de catre chinezi, desi se zvonise ca 20 de milioane de precomenzi au fost inregistrateiPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt extrem de cautate in lumea intreaga de catre utilizatori, iar China nu face exceptie, sute de oameni asteptand linistiti in fata fiecarui Apple Store prezent in tara, dar si in fata magazinelor operatorilor de telefonie mobila, sau ale celor apartinand resellerilor autorizati.

  Pentru ca sunt atat de populare si atat de greu de gasit, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost livrate inclusiv folosind serviciu de taximetrie Uber, dar asta doar catre cei care au fost dispusi sa plateasca pentru acest lucru. Lansarea din China o precede pe cea din alte cateva tari de pe glob, compania Apple pregatindu-se sa aduca ambele terminale saptamana viitoare in Orientul Mijlociu si nu numai, Romania si alte zeci de tari din Europa si alte continente urmand a le primi in data de 31 octombrie.

9 COMENTARII

  1. eu nu inteleg cum e cu lista asta de asteptare cand in Romania se gaseste deja peste tot, toate modelele la la 6 pana la 6+ fata de anul trecut cand nu era pe nicaieri 5s. Ciudat rau. cred ca e doar marketing si atat.

  2. Acelasi lucru l-am mai spus si eu. Apple isi face reclama pe spinarea clientilor. Numarul real de comenzi nu-l stie nimeni si desi se gasesc peste tot, la oamenii care le cumpara de la operatori ajung peste o luna.

  3. Bă, nu stiu cum se găsesc peste tot ca in Franța ai termen de o luna la comanda! Se găsesc peste tot in romania la pret de iti dai palme!!

  4. Acum 2 saptamâni in orașul in care locuiesc, iPhone 6 se vindea cu 1200 euro. Ieri a-au dat cu 3500 ron.

    Or sa scadă mult prețurile. Este un râs de telefon. Apple a dat-o nasol de tot.

  5. Symplu asteapta tu se se ieftineasca, pretul incepe de la 699€ deci mai putzin de 3500 ron asta daca cumperi nou, second hand la ora actuala nu cred ca sunt prea multe. Da ai dreptate un “ras de tel” ce se vinde mai bine ca oricare iphone scos pana acuma.