iPhone 6 si iPhone 6 Plus – 20 de milioane de unitati comandate in China

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi lansate oficial in China pe data de 17 octombrie, insa intre timp atat Apple, cat si operatorii de telefonie mobila sau magazinele terte au deschis sesiuni de precomenzi pentru terminale. Daca in weekend va spuneam ca 17 milioane de unitati ar fi fost precomandate de catre chinezi intr-o saptamana, iata ca acum cifra se ridica la 20 de milioane de unitati precomandate in toate tipurile de magazine care il ofera pentru acest tip de comanda.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus vanzari record de 20 de milioane de unitati

  Cifra de 20 de milioane de precomenzi include NUMAI comenzile facute prin operatorii de telefonie mobila, cele facute printr-unul dintre cele mai mare magazine online din China, insa nu include comenzile facute la Apple sau la alti 6000 de reselleri din tara. Practic 20 de milioane de unitati ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost precomandate deja la orice alte magazine in afara de cele ale Apple, asa ca in final cifra ar putea fi mult mai mare, un record pentru Apple.

  Daca doriti sa cumparati iPhone 6 si iPhone 6 Plus din Romania, ei bine in aceasta pagina gasiti ambele modele IN STOC si cu o mica reducere..