Vodafone anunta lansarea iPad Air 2 si iPad Mini 3

  Dimineata Orange Romania a anuntat lansarea iPad Air 2 si iPad Mini 3 in propria retea, iar acum cei de la Vodafone vin cu un anunt similar privind cele doua tablete ale companiei americane. Conform operatorului de telefonie mobila, cele doua tablete vor putea fi cumparate din magazinele Vodafone incepand din data de 24 octombrie,cand va avea loc lansarea globala a tabletelor, ele urmand a fi disponibile si cu o serie de abonamente special concepute.

Vodafone Romania anunta astazi ca va oferi noile iPad Air 2 cu Wi-Fi + conectivitate de date si iPad mini 3 cu Wi-Fi + conectivitate de date in cursul lunii octombrie. Vodafone Romania va oferi noile iPad-uri alaturi de o gama atractiva de planuri tarifare de date, ce vor permite utilizatorilor sa se conecteze la reteaua sa rapida 4G. Pentru detalii suplimentare, accesati www.vodafone.ro.

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 sunt primele tablete Apple pe care compania Vodafone le lanseaza in propria retea de telefonie mobila, astfel ca vom avea parte de concurenta cu Orange, iar acest lucru ar trebui sa ne aduca abonamente atractive. iPad Air 2 si iPad Mini 3 vor fi disponibile la preturi incepand cu 499€ si respectiv 399€, acestea urmand a fi mai mici in cazul achizitionarii impreuna cu un abonament.

  Din pacate nici Vodafone si nici Orange nu au anuntat posibila deschidere a unei sesiuni de precomenzi pentru cele doua tablete.