Orange anunta lansarea iPad Air 2 si iPad Mini 3 in Romania

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 au fost prezentate oficial in cursul serii trecute de catre compania Apple si v-am spus deja ca ele vor fi lansate in Romania incepand din 24 octombrie, astazi trebuind sa fie initiata o sesiune de precomenzi. Deocamdata niciun magazin online nu a deschis vreo sesiune de precomanda pentru iPad Air 2 si iPad Mini 3, insa cei de la Orange au anuntat ca vor lansa ambele tablete in Romania in cursul acestei luni cu o serie de abonamente noi.

Bucuresti, 17 octombrie 2014. Orange Romania va lansa noile modele iPad Air 2 cu Wi-Fi + 4G si iPad mini 3 cu Wi-Fi + 4G in luna octombrie. Orange va oferi noile modele iPad alaturi de un portofoliu de abonamente de date atractive care sa permita clientilor sa beneficieze de reteaua #1 4G. Mai multe detalii in curand pe orange.ro .

  Orange Romania este singurul operator din tara noastra care comercializeaza oficial tablete iPad si se pare ca va ramane cu exclusivitate in 2014, Telekom si Vodafone neavand anunturi similare deocamdata. Nu se stie daca Orange va deschide vreo sesiune de precomanda pentru cele doua noi produse Apple, insa daca acest lucru se va intampla, va voi anunta.

  In mod normal iPad Air 2 si iPad Mini 3 ar trebui sa fie disponibile la pret standard de 499€ si 399€ in Romania, insa pretul va fi ma imic in cazul achizitionarii impreuna cu un abonament de internet.