Prima Pagina Facebook Facebook intrece YouTube în ceea ce privește vizualizarea de clipuri video

Facebook intrece YouTube în ceea ce privește vizualizarea de clipuri video

iphone 8 precomanda emag banner

  Facebook și YouTube încep să devină concurente pe segmentul website-urilor de video sharing, deoarece rețeaua de socializare a depășit celebrul website al companiei Google în ceea ce privește vizualizarea de clipuri video. Mai sus aveți un grafic realizat de către cei de la comScore, el prezentând o creștere fulminantă a numărului d clipuri video vizualizate prin intermediul Facebook și o scădere alarmantă a celor vizualizate prin intermediul YouTube.

  Pentru Facebook creșterea este cât se poate de normala din moment ce compania ne forțează să vizualizăm clipuri video direct în timeline, acestea încărcându-se automat în timp ce facem scroll printre post-urile noi. În cazul YouTube scăderea demonstrează faptul ca utilizatorii nu mai au un apetit atât de mare pentru vizualizarea de conținut video online, cel puțin folosind desktop-uri, deoarece toată statistica implică vizualizarea de clipuri video de pe un calculator.

  Pentru a bloca rulare automată de clipuri video în aplicația Facebook pentru iOS, cititi acest articol.


 • denis

  Da dar cu facebook nu poti face bani din ele

 • Inca.

 • TzaCaNeL

  @zaone: Inca, dar nu prea vad o migrare mare spre Facebook. Poate doar a Vine-rilor, dar a Youtube-rile in nici un caz. In America se fac foarte multi bani din Youtube, daca ajungi super cunoscut ajungi si milionar.

 • MMM

  Mda… logic ca a depasit…. dai 2 scrooll´uri pe facebook si iti pornesc automat 5 videouri fara sa le dai tu play.

 • xxx

  MMM, asta se poate dezactiva. A scris Zaone un tutorial.

 • Mai mult decat atat, exista link spre el si in articol.

 • Askforme

  Youtube este si va ramane cel mai bun…. imi vine greu sa cred ca e adevarat graficul de mai sus….eventual doar asa ca iti baga pe gat Facebook-ul filmele…in rest…

 • maricel

  din cauza ca se posteaza videoclipuri multe pe facebook cind intru se blocheaza pagina le laptop asa ca renunt