Prima Pagina Facebook Facebook intrece YouTube în ceea ce privește vizualizarea de clipuri video

Facebook intrece YouTube în ceea ce privește vizualizarea de clipuri video

  Facebook și YouTube încep să devină concurente pe segmentul website-urilor de video sharing, deoarece rețeaua de socializare a depășit celebrul website al companiei Google în ceea ce privește vizualizarea de clipuri video. Mai sus aveți un grafic realizat de către cei de la comScore, el prezentând o creștere fulminantă a numărului d clipuri video vizualizate prin intermediul Facebook și o scădere alarmantă a celor vizualizate prin intermediul YouTube.

  Pentru Facebook creșterea este cât se poate de normala din moment ce compania ne forțează să vizualizăm clipuri video direct în timeline, acestea încărcându-se automat în timp ce facem scroll printre post-urile noi. În cazul YouTube scăderea demonstrează faptul ca utilizatorii nu mai au un apetit atât de mare pentru vizualizarea de conținut video online, cel puțin folosind desktop-uri, deoarece toată statistica implică vizualizarea de clipuri video de pe un calculator.

  Pentru a bloca rulare automată de clipuri video în aplicația Facebook pentru iOS, cititi acest articol.

 • denis

  Da dar cu facebook nu poti face bani din ele

 • Inca.

 • TzaCaNeL

  @zaone: Inca, dar nu prea vad o migrare mare spre Facebook. Poate doar a Vine-rilor, dar a Youtube-rile in nici un caz. In America se fac foarte multi bani din Youtube, daca ajungi super cunoscut ajungi si milionar.

 • MMM

  Mda… logic ca a depasit…. dai 2 scrooll´uri pe facebook si iti pornesc automat 5 videouri fara sa le dai tu play.

 • xxx

  MMM, asta se poate dezactiva. A scris Zaone un tutorial.

 • Mai mult decat atat, exista link spre el si in articol.

 • Askforme

  Youtube este si va ramane cel mai bun…. imi vine greu sa cred ca e adevarat graficul de mai sus….eventual doar asa ca iti baga pe gat Facebook-ul filmele…in rest…

 • maricel

  din cauza ca se posteaza videoclipuri multe pe facebook cind intru se blocheaza pagina le laptop asa ca renunt